Female Vision

Zo ziet volgens mannen de ideale vrouw eruit!

Zo’n beetje alle kerels checken vrouwen, sommige doen dat iets subtieler dan andere maar kijken doen ze allemaal! Maar waar kijken ze dan naar?

Blond haar & blauwe ogen

Datingwebsite Lexa.nl  vroeg aan 10.000 Nederlandse singles hoe hun perfecte date eruit zou moeten zien. Ook vroegen ze aan alle vrijgezellen mannen waar ze bij een vrouw als eerste naar kijken en wat ze zoeken in een vrouw. Hierbij ging het over zowel het uiterlijk als het innerlijk.

Één op de vijf mannen kijkt als eerste naar de blik in iemands ogen daar waar een andere man weer als eerste naar de glimlach van een vrouw kijkt. Deze kerels geven toe dan het snelst op een blonde vrouw met blauwe ogen te vallen.

Het perfecte plaatje

Ook werd aan de mannen gevraagd welk beroep hun ‘ideale vrouw’ zou uitoefenen. Volgens het onderzoek zou hun droomdate doktersassistente moeten zijn. Buiten deze baan willen de meeste mannen graag een sportieve vrouw welke is gezegend met een atletisch gebouwd lichaam. Ook zijn eigenschappen als een voorliefde hebben voor muziek, reizen en honden het perfecte plaatje helemaal compleet maken.

En wat willen vrouwen dan?

De vrouwen willen het liefste daten met een man met kort bruin haar en blauwe ogen. De vrouwen vinden net als mannen vrouwen met een hond het aantrekkelijkst. Vreemd genoeg vinden ook veel vrouwen (maar liefst 8,5 procent) mannen die vissen hebben aantrekkelijk. Ook mannen met paarden hebben een streepje voor.

Een ander opvallend feit is dat de meeste vrouwen een sixpack of afgetraind lichaam nergens voor nodig vinden. Ze willen het liefst een man met een normaal postuur.

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *