Female Vision

WIN: Gesigneerd boek van topvlogger Enzo Knol

Like en deel dit bericht op FaceBook (klik hier) en maak kans op een gesigneerd exemplaar van Enzo Knol’s #knolpower! Met dit boek als cadeau in de schoen of onder de boom scoort iedere moeder bij haar puberkind.

De uploads van Enzo maken hits en brede streams, waarmee zijn blogs niet alleen fatoe zijn, maar ook gewoon chill om te checken. Geen idee meer waar het nu over gaat? Check dan even deze pubers, die nog even haarfijn uitleggen waarom jij dit boek wilt winnen!

 

Dit is wat Enzo er zelf van zegt:

” Ik, Enzo Knol, 22 jaar ben op 8 juni 2013 begonnen met YouTube. Iedere dag zet ik 2 video’s online. In de ene video, om 4 uur, geef ik jullie een kijkje in mijn dagelijks leven. Ik beleef dan ook de gekste dingen die ik graag met jullie deel. In de andere video, om 7 uur, ga ik samen met jullie en mijn vrienden op avontuur in mijn eigen Minecraft survival serie.

Met inmiddels al meer dan 925.711 abonnees en 34 miljoen weergaven per maand ben ik meer dan een gelukkige youtuber. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en daar ben ik ontzettend blij mee. Het geeft mij een enorme kick om een lach te toveren op jullie gezicht en dit doe ik dan ook iedere dag met veel plezier. Positief denken is mijn motto en ik vind het heerlijk om dit over te brengen. Dikke vette peace!” #KNOLPOWER 

Over het boek: “Ik wilde geen saai leesboek met mijn levensverhaal, want kom op, ik ben nog maar 22! Nee, ik wilde een tof boek met veel foto’s, interviews, praktische tips en een strip. Ook komen mijn fans aan het woord, want zonder mijn fans zou ik helemaal nergens zijn. Ik ben in ieder geval heel trots op het eindresultaat, het boek is geniaal geworden!” 

Het boek bevat onder andere:

  • Een spoedcursus vloggen
  • Interviews met fans
  • Een stripverhaal van Enzo’s hilarische vlog over zijn spontane meet & greet met fans op het Utrechtse Jaarbeursplein
  • Een overzicht van de meest legendarische vlogs én de grootste bloopers
  • Uitgebreide interviews met Dee, moeder Irma Knol, broer Milan Knol en opa en oma Knol
  • Een fotoreportage over Enzo’s jeugd in Assen
  • Veel meer!

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *