Female Vision

Waarom is het ene naakt wel ok en het andere niet?!

Ik slaap naakt…sorry tere kinderzieltjes maar het is echt waar. Kleren in bed vind ik raar en daarbij verander ik snachts in dat irritante erwt-overgevoelige prinsesje. Kruimels en kreukels vind ik zooo irritant en daarom duik ik volledig ‘naturel’ tussen mijn gladgestreken lakens.

Soms denk ik ook wel eens…wat nou als brand uitbreekt, of stel dat er iemand inbreekt. Ik weet niet of ik naakt, gewapend met een nagelknippertje nou wel echt indruk maak op meneer de inbreker. Wat ik wel weet is dat wanneer ik hem in eva-outfit van de trap sodemieter, het arme boefje zijn poezelige pootjes breek iedereen me toejuicht. Naar alle waarschijnlijkheid lovende woorden in de media over mijn heldhaftige optreden, had hij maar niet in mijn woning moeten inbreken toch?!? Dat ik dat in mijn blote paliejoepert deed vergeeft heel Nederland me! Ti’s tenslotte mijn huis en daar mag ik tenslotte poedeltjenaakt zelfs de lambada dansen…toch?!?
Maar wat ik dan niet begrijp is, stel dat een vies laf droeftoetertje in mijn computer inbreekt, daar erotische foto’s steelt die ik mij veilig wanend voor mijn lief of wie dan ook heb gemaakt, iedereen roept: “tja dat moet je ook niet doen, dat is niet zo slim, dat is vragen om problemen”.
Wat is nou daadwerkelijk het verschil?

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *