Vrouw bijt testikel van haar man eraf!

Een 51-jarige man uit Taiwan is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn lief  kreeg tijdens de seks een gevalletje ‘lekkere trek’ en beet tijdens hun stomende potje wilde seks de rechterbal van haar man eraf. De gewonde man was ondanks zijn doodsangst en paniek in staat zijn rechterbal terug te vinden. Daarna belde hij met spoed de ambulance.

Het stelletje stond behoorlijk aangedaan van het voorval bij de ingang van hun flat, in de Taiwanese stad Taichung, de ambulance op te wachten. Het was 2 uur in de nacht toen dit bizarre ongeluk gebeurde. De man  was gekleed in een badjas en hield een bakje met rijst vast met daarin zijn rechtertestikel. Zijn vrouw bleef zich herhaaldelijk verontschuldigen bij de hulpverleners door te blijven roepen: “ik heb hem er per ongeluk afgebeten”.

Het is onbekend of het de artsen is gelukt de rechterbal van de man te redden.

Comment

  • Ik zelf ben een testikel verloren door een beet van hond, teelbal was te beschadigd de andere is gelukkig heel gebleven de eigenaar vond het niet erg en volgens hem was het mijn eigen schuld,wat er is voorgevallen laat ik maar zo. Dus let op met honden of boze vrouwen! Want voor je weet ben je geen jongen meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Journalistieke tips, complimenten en klachten kunnen naar redactie@femalevision.nl.

Adverteren met Female Vision? Mail sales@femalevision.nl of bel 06 45 06 86 45.