Female Vision

Deze vibrator bestelt na je ‘momentje’ automatisch een pizza!

Heb je na een “even met mezelf spelen-moment” ook altijd mega trek in een pizza? Dan hebben we goed nieuws! RubGrub heeft nu een vibrator gemaakt die via een knop verbonden is met het internet en na gebruik automatisch een pizza voor je bestelt. 

Deze RubGrub vibrator heeft een bluetooth-verbinding met je smartphone. Via een speciale technologie die te vergelijken is met de ‘dash button’ van Amazon zijn de details over de bestelling, levering en betaling op je smartphone te zien.

Deze top vibrator is een initiatief van CamSoda, een bedrijf dat groot werd met porno via webcambeelden. “Zelf een orgasme bereiken is een inspannende activiteit die veel energie kost. Na de climax voelen veel vrouwen zich vaak wat futloos en hongerig”, vertelt Darryn Parker, de nummer twee van CamSoda. Een pizza is na al die inspanning dan ook meer dan welkom.

Camsoda lanceert wel vaker bijzondere seksspeeltjes. Eerder brachten ze een gamma aan vibrerende seksspeeltjes op de markt die vibreren naargelang de stijgende of dalende waardekoers van cryptomunten als Bitcoin.

De handige RubGrub is online te koop en kost maar zo’n 16 euro.

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *