Female Vision

Vandaag is het: Lach en word rijk dag!

Vandaag al even heel hard gelachen? Niet? Wel even doen hoor! Het is namelijk vandaag lach en wordt rijk-dag. Het klinkt inderdaad een beetje om te lachen maar eerlijk is eerlijk, lachen is bijna altijd een goed idee.

De reden waarom deze dag in het leven is geroepen is absoluut een hele vriendelijke. Deze dag heeft als doel om het lachen zo aan te moedigen dat de positieve effecten over de hele wereld merkbaar zijn. Volgens de wetenschap kan lachen in sommige gevallen zelfs helend werken. Mensen met chronische pijnklachten kunnen door te lachen hun dosis endorfine verhogen waardoor de pijn minder wordt. Maar hoe vier je nou deze lach dag?
Heb je nou een dipje vandaag door bijvoorbeeld stress op je werk of zit je lief te zeuren? Neem dan even een momentje voor jezelf en ga een heerlijk potje zitten lachen. Niet zo’n lullig beschaafd giegeltje, nee een vette keiharde schaterlach. Liefst waarbij de tranen over je wangen biggelen.
Nu vraag je je natuurlijk af wat dat in godsnaam met rijk worden te maken heeft. Nou mensen die lachen zijn een stuk creatiever en creatieve mensen hebben vaak geweldige ideeën en zijn productiever als ze werken. Dat is natuurlijk super voor je baas en zo kom je eerder in aanmerking voor een promotie en een loonsverhoging. Buiten dat alles is lachen hewoon super gezond voor je en dat is pas echte rijkdom. .

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *