Vacanceselect introduceert Glampingvakantie voor honden!

Natuurlijk gunt vrijwel iedere hondenbezitter zijn trouwe viervoeter nét zo’n glamping vakantie als voor zichzelf. Maar juist die buitenlandse vakantie is vaak een probleem. Want wat doe je met je Pluto, Snoopy, Fikkie of Boris? Naar de opvang? Of toch meenemen naar de camping? Maar is de hond daar dan welkom? En voelt hij zich op zijn gemak?

Speciaal voor hondenbezitters die houden van luxe kamperen presenteren Vacanceselect en zusterbedrijf Selectcamp, als enigen in Europa, de Cottage Exclusive Dog. Een luxe onderkomen voor gezin én hond.

‘Deze cottage is de meest diervriendelijke verblijfsvorm op de camping voor Labradors, Bobtails, Retrievers of wat voor ras dan ook. Ook bastaards, keffertjes en andere ‘vuilnisbakken’ soortgenootjes zullen kwispelstaarten bij het vooruitzicht. In het ontwerp van de nieuwe accommodatie is aan alles gedacht om gezin én hond een heerlijke vakantie te bezorgen. De Cottage Exclusive Dog biedt een apart en overdekt buitenverblijf voor de viervoeter. Wordt het hondenweer, dan loopt uw lievelingsdier via het houten terras, zo zijn eigen kamer in.

 

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *