Female Vision

Tien redenen om de oerhollandse hunk te daten!

Dames! Onze Hollandse ‘boerenkooletende’ hunk ligt onder schot. Maar laten we de pluspunten van onze boerenjongens niet vergeten!

Daarom: tien redenen waarom je absoluut wel volmondig ‘ja’ moet roepen als de Hollandse Hunk je op een date vraagt. Alle Hollanders zijn natuurlijk hetzelfde dus dit is daarom een zeer nuttig lijstje.

 1. Ja het klopt! De meeste Hollandse kerels zijn nou niet bepaald gezegend met een fantastisch ritme gevoel. Bij het betreden van de dansvloer hoef je daarom ook nooit bang te zijn dat hij je eruit swingt en dat houterige heen-en- weer gehop werkt vaak op de lachspieren. Niets zo sexy als een funny dude.
 2. Urenlange gesprekken zijn vrij zeldzaam waardoor er des te meer tijd overblijft om hem, zoentechnisch dan, te kneden tot de ideale man.
 3. Jullie liefdesbaby’s zullen prachtig zijn. Waarom? Omdat het jullie kids zijn en iedere papa en mama hun eigen kids de allerliefste en mooiste vinden.
 4. Familie woont waarschijnlijk lekker in de buurt in plaats van ver weg. Daardoor hebben jullie kids altijd het voordeel van een verwen-oma, voetbal-opa en gezellige neefjes en nichtjes om mee te spelen. Als er tenminste neefjes en nichtjes zijn, want Hollanders hebben natuurlijk niet van die grote gezinnen.
 5. Jullie zijn het levende bewijs dat je met je basisschool-liefje oud en happy kan worden en niet perse iets van ver weg hoeft te hebben. Oftewel, een sprookje met happy end.
 6. Iedere keer als jullie samen naakt in bed liggen, besef je hoe mooi jullie huidskleuren in elkaar overlopen. Het bijna niet kunnen onderscheiden van jullie eigen lichaam, maakt dat je volledig legaal aan jezelf mag zitten.
 7. Onze platteland man is supernuchter dus dikke, heftige, emotioneel uitputtende ruzies zijn zeer onwaarschijnlijk. Geen onnodige stress en nachten lang wakker kost je niet je broodnodige nachtrust.
 8. Je lief kent vaak de hele woonomgeving en zijn bewoners bij naam en weet precies wie je voor welke klus/gunst kan benaderen.
 9. Tijd zat om met de meiden leuke dingen te doen, want absurde jaloezie is niet echt Nederlands.  Als hij voetbal kijkt merkt hij toch niet of je er wel of niet bent.
 10. Ja hoor toch ook bij onze tijger; zijn piemel. Zeer waarschijnlijk verwacht je er niet veel van, dus des te aangenamer verrast zal je zijn op het moment dat hij een soort van “afgeschoten mariniers-arm” tevoorschijn tovert.
 11. Tot slot: Hollandse mannen zijn lekker stuurbaar en bij een gedegen training pakken ze dingetjes als ‘deuren openhouden’ en zo snel op.

Onzin? Hell yeah! Iedere man is anders, dus date lekker wie je leuk vindt. Ongeacht afkomst, huidskleur of piemelmaat! (ahem)

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *