Female Vision

Studenten jagen mafkees met messen van schoolplein!

Is er toevallig iemand in Alphen aan de Rijn die best goed kan bakken?!? Zou diegene dan vanavond even wat taarten willen bakken voor de dappere studenten op het volgende filpmje!Want deze dappere studenten zijn allerminst onder de indruk van een verwarde man die zwaaiend met messen het schoolplen van het Scala College in Alphen aan den Rijn oploopt en daar gaat dreigen.De mafklapper schreeuwde: “Ga weg, anders steek ik je neer!’, zo vertellen ooggetuigen aan de lokale omroep Studio Alphen. De man loopt zoals ophef filpmje te zien is met twee behoorlijke messen in zijn handen als een groep leerlingen achter hem aangaan. Uiteindelijk weet de groep de man te verjagen van het schoolplein. Dat doen ze overigens uiterst slim door bijvoorbeeld hun zware rugzak tegen hem aan te gooien.

De man is uiteindelijk door de politie aangehouden. Waarom hij met messen op het schoolplein aan het zwaaien was, is onduidelijk.

 

 

 

Tags: , , , ,

Comment

  • zoals ik heb begrepen zijn de kinderen in dit filmpje aangesloten bij de satan kerk. de man met de messen wilde daar wat aan doen maar dat is dus niet gelukt uiteindelijk maar het is wel duidelijk dat er wat moet gebeuren in alphen aan den rijn als men daar de satan aanbidt dat is niet goed lijkt mij nou ja het is me wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *