Female Vision

Stelletjes die hierover praten zijn gelukkiger!

Nee, dit is totaal niet wat je verwacht! Geen angst mannen want het is geen pleidooi dat jullie meer over jullie emoties hoeven te babbelen en voor de dames…het heeft gelukkig niks met voetbal of formule 1 te maken.

Je kent ongetwijfeld het gevoel dat je bij je lief op visite bent en ineens verschrikkelijk naar de wc moet. Niet voor een schattig plasje maar voor een serieus grote boodschap. De meeste dames houden het liever nog een dag op dan dat ze toegeven dat ze daadwerkelijk ook poepen…en al helemaal niet op de plee van je vriendje. Een hele uitdaging na een goed bord bruine bonen.

Maar we hebben goed nieuws want je hoeft er eigenlijk totaal geen zorgen om te maken. Want het samen met je lief over poepen te praten is goed voor jullie relatie.

Stelletjes die open en eerlijk praten over de grote boodschap blijken een stuk gelukkiger te zijn dan koppels die dat niet doen. Dat komt doordat het onderwerp erg persoonlijk is; iets wat je niet snel met anderen zal delen. Het zorgt voor vertrouwen tussen jullie. Dus gewoon ‘poep’ praten dames:-)

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *