Female Vision

Sperma tekort, rukkers gezocht!

Ik kan het gemist hebben hoor, de wervingscampagnes waarin er driftig gezocht wordt naar zaaddonoren, maar dan ben ik niet de enige. We komen in Nederland namelijk massaal sperma tekort. 

Althans, er zal genoeg in een handdoek of in het doucheputje belanden maar het komt in ieder geval niet bij de sperma bank terecht.

De wachtlijsten in klinieken groeien en bij gebrek aan neerlands zaad, laten de dames hun donorzaad uit Denemarken komen.  

De opslagtanks met vloeibare stikstof in het laboratorium van het Academisch Medisch Centrum (AMC) herbergen genoeg ingevroren donorzaad om een nieuwe wereldbevolking te verwekken. Het is alleen het zaad van dezelfde ‘rukkers’ en dat is ook meteen het probleem.

Per donor mag je maximaal 25 kinderen op ‘naam’ hebben. Er zijn in Nederland bizar genoeg maar 297 donoren actief en de ruk-hokjes van het centrum voor Voortplantingsgeneeskunde blijven ook angstvallig leeg. 

De dames die zich nu aanmelden moeten maar liefst tussen de 2 maanden en 1,5 jaar wachten. 

Een avondje in de kroeg werkt een stuk sneller maar ja, als dat niet aanslaat krijg je wel rap een naam.

Het schimmige imago is een van de redenen waarom mannen afhaken. Ook komt de helft van alle mannen die zich aanmelden niet in aanmerking omdat de kwaliteit van hun zaad niet goed genoeg is. Ook zijn er een hoop kerels die het niet zien zitten dat een kind vanaf zijn 16de jaar contact kan leggen met de donor. 

Niet vreemd dat de dames kiezen voor Deens viking-zaad. En mannen, nu niet zeiken als er over een paar jaar een golf blonde goden de date van jullie zoon inpikken. Dan moeten jullie rukkers maar wat doneren bij de sperma bank!

Reacties (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *