Female Vision

De Ikea in Italië breidt hun assortiment uit en nee…geen nieuwe Billy kast. De Zweedse bouwrakkers duiken de groeiende uitvaart markt in.

Lees verder

De eerste zomerse dag heeft ook al weer voor het eerste slachtoffer gezorgd. Ondanks alle waarschuwingen had een of andere hersenloze zijn hond een bouvier in de auto achtergelaten. Het arme dier stierf een zinloze en pijnlijke dood. 

Lees verder

Mensen laten van zo’n beetje overal ter de wereld rommel en pestzooi achter. Bermen vol met lege blikjes, zeeën vol plastic troep, noem maar op. 

Uiteindelijk zijn de dieren degene die hier het meest onder te lijden hebben.

Lees verder

Hoe was het voor je, zomaar weer even de vrijheid mogen ervaren? Je voeten laten lopen zonder dat iemand je doel al voor je had bepaald, je brein je lichaam laten sturen, zonder dat je bewegingen worden geanalyseerd of beoordeeld. 

Lees verder

Female Vision

En nee, ik zit niet verlegen om mega indrukwekkend #metoo verhaal! Geloof me ik heb wel wat namen te noemen. Maar aangezien mijn ‘grootste’ viespeuk geen bekende Nederlander is en zo’n beetje alles met een hartslag met vastgreep is het ook niet echt de moeite waard om te twitteren. De frequentie waarmee hij illegaal vies freubelde zou hem zelfs een trending topic positie opleveren.

Lees verder

Female Vision

Nasaal betwetertje Petertje R. de Vries. De man die binnen twee zinnen een allergische jeukerige reactie bij mij kan veroorzaken die door geen crème is weg te smeren. Dat betweterige stroperige nasale geneuzel… man man man. Gelukkig denkt de niet te temmen held Hans Teeuwen daar exact zo over. 

Lees verder

“Ik heb mijn mama niet lang gekend maar ik weet dankzij haar wel wat liefde is. Ik ruik nog steeds haar zoete geur, voel nog de troost en de warmte van haar gehavende vacht, zag ook de angst in haar ogen, al begreep ik toen nog niet waarom.

Heel even was mijn wereld vol liefde, een gevoel waar ik mijn hele korte leven naar hunkeren zou. Ik wist niet wat ik nu wel weet, mijn mama kende de schrijnende waarheid, al ontelbare keren was ze van haar kleintjes bestolen. Een man haalde mij bij haar weg, ik heb haar nooit meer gezien, ik hoor nog steeds haar gehuil, ik hoor het iedere nacht. 

Het werd daarna nooit meer warm…”

Lees verder

Een dikke blunder begaan zoals uiterst onhandig op je bek gaan is niet zo fijn. Maar wanneer je ‘domme actie’ op Facebook belandt dan ben je ook niet blij. 

Lees verder

  • 1
  • 2
  • 5