Female Vision

Heb ik dat, kan ik een keer volledig legaal in mijn blote niksie op mijn werk rond paraderen, is het mijn vrije zaterdag! Misschien ga ik toch spontaan een paar uurtjes werken, het is tenslotte vandaag Working Naked Day.

Lees verder

Female Vision

Heb je de laatste dagen last van een zeikende collega? Of is je baas op vakantie en moet jij ineens dubbel zoveel werk doen en stress je als een malle? Niks yoga, kalmerende thee of twee flessen rode wijn! Het enige wat je bij stress moet doen is aan het bezwete T-shirt van je lief gaan snuffelen.

Lees verder

Female Vision

Hoewel in eerste instantie denkt dat het uiterlijk van iemand bepaalt of je hem of haar knap vindt, toch blijkt de naam van diegene wel degelijk belangrijk. We vinden namelijk mensen met bepaalde namen gewoon echt ‘knapper’.

Lees verder

Female Vision

Eens in de zoveel tijd tergt internet ons met een afbeelding waar iedereen zich dan mee bezig houdt. Vorig jaar was het bijvoorbeeld de kleur van een jurk. Mensen waren verdeeld en waar de een een blauwe jurk zag, was een nader overtuigd dat de jurk goudkleurig was. 

Lees verder

Female Vision

Iedereen kent de ODOL (Ontzettend Dikke Ochtend Lul). Dan wordt je wakker naast je lief en heeft hij een mooi ‘tentje’ gemaakt. Maar wat waarschijnlijk heel veel mensen niet weten is dat een vrouw ook een ochtenderectie kan krijgen. Uh…hoe dan?!?

Lees verder

Female Vision

De Ikea in Italië breidt hun assortiment uit en nee…geen nieuwe Billy kast. De Zweedse bouwrakkers duiken de groeiende uitvaart markt in.

Lees verder

Female Vision

Een kliniek in Bangkok biedt sinds kort een bijzondere behandeling. Het is in deze kliniek voor mannen mogelijk om hun penis te laten bleken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van lasers.

Lees verder

Female Vision
We naderen het eind van 2017 en dat is altijd een mooi moment om even de ‘trots op’ en ook de ‘niet zo trots op’ momenten van 2017 te bekijken.
Daarom het lijstje met wat mensen afgelopen jaar in hun vagina dan wel hun penis hebben gestopt.

Lees verder