Female Vision

Wat zou deze man hebben gedacht toen hij tijdens het wandelen, zijn hond opzettelijk van de riem losmaakte zodat deze achter een bejaarde kat aan kon? 

Lees verder

Female Vision

Dus je zuipt je een stuk in je kloten, dan bind je je 9 maanden oude pup achter je trike en sleept dat arme dier tot bloedens toe, met 50 kilometer per uur over het wegdek mee. Wanneer omstanders proberen de pup te redden rij je met je lamme kop tegen geparkeerde auto’s aan en sleep je het arme dier nog verder mee. En uiteraard, wanneer de 9 maanden jonge pup in beslag wordt genomen dan ga je een boohooo verhaal ophangen om hem terug te krijgen?!?!

Lees verder

Female Vision

Hopelijk heeft de overheid nog een potje geld beschikbaar om een aantal mensen psychisch te laten onderzoeken. Want voor degene die een eend zijn pootjes vastbind vanwege een burenruzie lijkt me dit zijn zachts gezegd geen overbodige luxe. 

Lees verder

Female Vision

Iedereen kent de ODOL (Ontzettend Dikke Ochtend Lul). Dan wordt je wakker naast je lief en heeft hij een mooi ‘tentje’ gemaakt. Maar wat waarschijnlijk heel veel mensen niet weten is dat een vrouw ook een ochtenderectie kan krijgen. Uh…hoe dan?!?

Lees verder

Female Vision
Op internet zijn verontrustende beelden opgedoken van een priester die tijdens een doopsel een huilende baby in het gezicht slaat. In de video is te zien dat de priester eerst probeert het huilende kind te kalmeren.

Lees verder

Female Vision

Ego’s lijken een grotere blokkade te zijn dan de betonblokken die staatsbosbeheer bij de Oostvaardersplassen heeft neergelegd. 

Lees verder

Female Vision

Heb ik dat, kan ik een keer volledig legaal in mijn blote niksie op mijn werk rond paraderen, is het mijn vrije zaterdag! Misschien ga ik toch spontaan een paar uurtjes werken, het is tenslotte vandaag Working Naked Day.

Lees verder

Female Vision

Heb je de laatste dagen last van een zeikende collega? Of is je baas op vakantie en moet jij ineens dubbel zoveel werk doen en stress je als een malle? Niks yoga, kalmerende thee of twee flessen rode wijn! Het enige wat je bij stress moet doen is aan het bezwete T-shirt van je lief gaan snuffelen.

Lees verder