Female Vision

Een filmpje zien waarop een dier mishandelt wordt kan rekenen op gigantisch veel pittige reacties…en terecht! Een groot deel van de mensen kijkt het filmpje niet eens…het idee alleen al is voor sommige mensen echt ondragelijk. 

Lees verder

Female Vision

Vaak blijven de dapperste onder ons verborgen voor de buitenwereld. Ze doen hun nobele daden in de schaduw, zonder erkenning en winstbejag als drijfveer. Ze zijn in deze wereld nu een zeldzaamheid.

Lees verder

Female Vision

Alle chocolade-junkies zijn het erover eens, Nutella is absoluut het beste wat de mensheid ooit heeft ontwikkeld. Maar Nutella heeft ook de gave om mensen behoorlijk fanatiek te maken. Toen een Franse supermarkt het bruine goedje met 70% korting aanbood, verloren de klanten redelijk volledig hun zelfbeheersing.

Lees verder

Female Vision

De ‘handoeken-politie’ mag tegenwoordig vol aan de bak op de stranden van Italië en Spanje. Je plek op het strand claimen door je handoek er neer te gooien mag niet meer. 

Lees verder

Female Vision

Als je savonds in bed ligt en je gerommel in je tuin hoort dan verwacht je veel…maar niet wat Callie Schenker zag gebeuren. Met een lamp in haar hand liep ze naar het landje gelegen achter haar woning.

Lees verder

Female Vision

Je kent het ongetwijfeld, idiote taferelen bij het zwembad waarbij hordes mensen sochtends rennend een handdoek op een bedje gooien om deze zich voor die dag toe te eigenen. Pure waanzin en binnenkort niet meer nodig.

Lees verder

Female Vision

Als je van horror houdt dan hou je ook van de Saw-films, deze zijn werkelijk legendarisch onder horrorliefhebbers. In de film laat Jigsaw zijn slachtoffers een dodelijk ontsnappingsspel laat spelen. Bovendien zijn Escape rooms de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat leek de bouwers van een echte Saw-Escape Room in Las Vegas een vette combinatie.

Lees verder