Female Vision

Krijg je eigen website gratis! Met bloggen en vloggen. Ja, je leest het goed, we zoeken nieuwe bloggers en vloggers. Nu hebben we in de eerste 2 jaar natuurlijk

Lees verder

Female Vision

Ben je op zoek naar ‘de ware’ maar lukt het maar niet hem tegen te komen en vind je het niet erg om voor de camera’s te daten? Dan heb je nu een kans om niet alleen op televisie te komen, maar ook ware liefde te vinden. 

Lees verder

Ik zie je nog staan, een klein kereltje met een guitig wipneusje, verloren houdt je de hand van je moeder vast. Het podium was je niet vreemd maar dit was de eerste keer zonder je vader naast je.

Lees verder

Female Vision

“Vandaag sterf ik, zoals ik heb geleefd, in de koude schaduw ver weg van mensenliefde. Met een alles verterende pijn en een pikzwarte angst die zich in het diepst van mijn zijn hebben genesteld. Eeuwigdurende dagen in het hok samen met vele net als mij, de brandende zon, bijna geen water, geen voedsel en die diepgewortelde angst voor ‘hem, mijn baas’ die gaat komen. Het hield ons de koude nachten wakker en onze zielen scherp. Vandaag de dag dat ik sterf zal mijn dood niets anders dan mijn leven zijn.

Lees verder

Volgens mijn pa maakte Opel vroeger altijd auto’s die een verstandige keuze waren. Het waren nou niet bepaalt de meest sexy bolides (op de Opel Manta GT na want die was daar waar ik op groeide in de achterhoek, toch wel het hoogst haalbare op de ladder van ‘brommers kieken’) maar een Opel was altijd een gezonde keuze.

Lees verder

Female Vision

Female Vision, heeft mij gevraagd… Dat klinkt al geweldig natuurlijk. Ik ben gevraagd… ja ja om het blog te voorzien van… content. Gewoon wat uit de pen rolt. Gewoon even die grijze kwabben masseren en plop, op de pagina. Is dat leuk? Ja dat is leuk.

Lees verder