Female Vision

Soms wil je gewoon je ogen wegdraaien, om maar niet de verwoestende pijn te voelen van hetgeen je ogen registeren. Om nog voordat de brute werkelijkheid van wat je ziet je brein bereikt en de realisatie ervan je hart aan stukken scheurt.

Lees verder

Female Vision

Santorini, een mooi prachtig eiland wat inmiddels bij toeristen weer populair is om heerlijk naar op vakantie te gaan. En als toerist ga je dan uiteraard je vakantie-plekje heerlijk verkennen. Vooral doen hoor mensen! Op de scooter, huur een leuke cabrio of ga lekker je all inclusief eraf wandelen maar GA NIET OP EEN EZEL RIJDEN!

Lees verder

Female Vision

Mijn oma zei altijd: “onze lieve heer heeft rare kostgangers”, ze had gelijk. Politie Loosduinen plaats vandaag een oproep op hun Facebookpagina. Ze vragen hun volgers of iemand de kat van de foto kent.

Lees verder

Female Vision

Dat mannen en vrouwen sex anders ervaren is een feit. Toch blijkt dat niet alleen de daad ietsje anders ervaren worden. Ook de duur van hun gezamelijke momentje samen tussen de lakens worden door mannen en vrouwen duidelijk niet hetzelfde gevoeld.

Lees verder

Female Vision
Sommige artiesten zijn werkelijk het boeken niet waard! Hij heeft al niet de beste naam maar wederom heeft Lil’Kleine een horde mensen over de zeik geholpen. De artiest maakte zich op de Zomerfeesten in Hengevelde na amper een halve minuut al uit de voeten. De reden? Het publiek gooide liters bier naar hem.
Klopt, dat is uiteraard rete irritant maar ooit heeft hij het biergooien zelf in de hand gewerk! Toen bedoeld als grapje.
Lil sprak voordat hij het podium verliet het publiek nog even toe met de woorden:
“Ik ga jullie een mop vertellen. Ik sta hier 10 seconden en heb 15.000 euro verdiend.”
Dat viel uiteraard niet in goede aarde bij de 3000 man publiek in Hengevelde. Veel jongeren waren speciaal voor Lil’Kleine naar Hengelvelde gekomen en bleven teleurgesteld en verbijsterd achter. Het bier gooien was volgens sommige een reactie omdat Lil’Kleine ruim een uur te laat was.
Andere artiesten zoals Ronnie Flex hebben ooit ook wel een een bierdouche moeten ondergaan,  maar vervolgde drijfnat van het bier wel zijn optreden.
Check het filmpje
Credits Veronique Put-Hoenderboom
Female Vision

De laatste maanden zie je overal op social media de meest fantastische opblaasbare dingen. Van gigantische opblaas eilanden tot aan knalroze opblaasbare flamenco’s en eenhoorns.

Maar je kan al deze opblaas shizzle vergeten want er is nu een nieuwe super vette hype namelijk de nieuwe gemotoriseerde opblaasbare botsauto!

Jawel, je leest het goed, een botsauto voor op het water. De Excalibur Bumper Boat heeft zelfs ingebouwde waterpistolen en maakt van je vakantie een feestje. Onderaan de opblaasbare auto zit een klein motortje, waarmee je het hele zwembad door kan racen. Gegarandeerd voor uren waterpret, wie wil dat nou niet!?!

Foto: amazon

 

Female Vision

Spijkerbroeken met gaten en scheuren erin, ze zijn rete hip! Maar deze nieuwe trend gaat wel gepaard met een vervelende bijwerking. Met het mooie zomerse weer van de laatste dagen hebben veel van deze hippe jeans dragers last van behoorlijke verbrande rode plekken.

Lees verder

Female Vision

Dat is nou niet bepaald een straf toch mannen…als deze dame enthousiast haar amoureuze gevoelens voor je uit?!? Think again!

Lees verder

  • 1
  • 2
  • 4