Female Vision

Even heerlijk op vakantie, genieten van de sneeuw. Dat was het plan van Chiara Curcuruto uit Eindhoven. Tot dat ze werd gebeld met een mededeling die haar wereld even op zijn kop zette.

Lees verder

Female Vision

“Vandaag sterf ik, zoals ik heb geleefd, in de koude schaduw ver weg van mensenliefde. Met een alles verterende pijn en een pikzwarte angst die zich in het diepst van mijn zijn hebben genesteld. Eeuwigdurende dagen in het hok samen met vele net als mij, de brandende zon, bijna geen water, geen voedsel en die diepgewortelde angst voor ‘hem, mijn baas’ die gaat komen. Het hield ons de koude nachten wakker en onze zielen scherp. Vandaag de dag dat ik sterf zal mijn dood niets anders dan mijn leven zijn.

Lees verder

Female Vision

Als je van horror houdt dan hou je ook van de Saw-films, deze zijn werkelijk legendarisch onder horrorliefhebbers. In de film laat Jigsaw zijn slachtoffers een dodelijk ontsnappingsspel laat spelen. Bovendien zijn Escape rooms de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat leek de bouwers van een echte Saw-Escape Room in Las Vegas een vette combinatie.

Lees verder

Female Vision

Lieve Barbie,

Iedereen kijkt al jaren naar jou. Je leven is iddels door Nederland verworven als publiekelijk bezit. Met ‘veroordelen’ als deel van de Nederlandse DNA vinden we massaal altijd wel iets over alles wat je doet, zegt, denkt…nooit doe je het goed.

Lees verder

Female Vision

Krijg je eigen website gratis! Met bloggen en vloggen. Ja, je leest het goed, we zoeken nieuwe bloggers en vloggers. Nu hebben we in de eerste 2 jaar natuurlijk

Lees verder

Female Vision

Mensen die hun huisdier verwaarlozen of mishandelen, moeten een verbod op het houden van dieren kunnen krijgen. Daarvoor pleit de Rotterdamse wethouder Joost Eerdmans in het AD. Joost, held!

Nu is het voor gemeenten nog niet mogelijk om het houden van dieren te verbieden. Sterker nog, mensen die hun dieren mishandelen en/of verwaarlozen kunnen na een periode van goed gedrag doodleuk opnieuw een huisdier nemen. En daar is Joost op tegen…en hij is niet de enige!

Lees verder

Female Vision

Ben je op zoek naar ‘de ware’ maar lukt het maar niet hem tegen te komen en vind je het niet erg om voor de camera’s te daten? Dan heb je nu een kans om niet alleen op televisie te komen, maar ook ware liefde te vinden. 

Lees verder

Female Vision

Paardenmeisjes, ik was er eentje of sterker nog, ik ben er een, maar dan een hele oude. Een paardenmeisje dat ben je al heel jong maar blijf je wel de rest van je leven. 

Lees verder