Female Vision

De Ikea in Italië breidt hun assortiment uit en nee…geen nieuwe Billy kast. De Zweedse bouwrakkers duiken de groeiende uitvaart markt in.

Lees verder

Female Vision

Het is niemand ontgaan, het leed wat kennelijk volgens sommige mensen onlosmakelijk aan voetbal verbonden zit… hooligans en hun acties. 

Lees verder

Female Vision

Nee, deze foto is niet gefotoshopt! Deze kangeroo Roger genaamd, is gewoon serieus zo indrukwekkend breed! 

Lees verder

Female Vision

Al maanden zetten vele dappere vrijwilligers van Greenpeace, Artsen Zonder Grenzen en een aantal locals zich belangenloos in om de vluchtelingen uit de bootjes te helpen en de aangespoelde lijken te bergen. Onwaarschijnlijk zwaar werk wat ze vanuit hun hart doen en waar ik diep diep respect voor heb. 

Lees verder

Jaaaaaaa!! Deze dag kan niet meer stuk! De hitserie ‘The Walking Dead’ krijgt een achtste seizoen en deze gaat eind 2017 in première. 

De producers hebben besloten om net voor de start van het zevende seizoen de knoop door te hakken.

Lees verder

Female Vision

Dean Saunders moest samen met broertjes Ben en Jamie en papa Bryan voor de rechter verschijnen. Dit in verband met een behoorlijke mishandeling van een verkeersregelaar. Dit voorval vond plaats op Bevrijdingsdag in Hoorn vlakbij de tato-shop van Ben.

Lees verder

Female Vision

Zestien jaar is er geëist tegen Gerard T, de Utrechtse serieverkrachter, zijn advocaat pleitte zelfs nog voor vrijspraak. Niet vanwege gebrek aan bewijs, maar omdat er volgens hem fouten zijn gemaakt gedurende het strafproces, zo respectloos en ongepast dit verweer. 

Lees verder

Female Vision

De twee mannen die onlangs op brutale en bizarre wijze werden ontvoerd zijn terecht! Het stel werd aan het begin van nieuwsjaarsnacht ongedeerd aangetroffen in de buurt van Ulicoten. Het duo verklaarden aan de politie, uit een loods te zijn ontsnapt.

Lees verder

  • 1
  • 2