Female Vision

Altijd al eigenaar van een hippe nachtclub op Ibiza willen zijn? Grijp dan nu je kans. De nachtclub LYT op Ibiza staat op eBay te koop voor maar €187.000 euro.

Lees verder

Female Vision
JAAAAAAA!!! Het is winter en dus kunnen alle sneeuwliefhebbers massaal op wintersport. Onderzoek onder fanatieke wintersporters wijst uit dat Nederlanders op wintersport helemaal los gaan! We zuipen ons klem en hebben ook nog eens super vaak sex tijdens de skivakantie. Opmerkelijk detail: we hebben dat dan het liefst met de skileraar.

Lees verder

Female Vision

 

Mocht je toevallig aankomende zaterdag vanaf schiphol vliegen dan is het handig om op de hoogte te zijn van een nieuwe regel. Reizigers met handbagage worden bij de veiligheidscontrole gescheiden van de reiziger zonder handbagage.

Lees verder

Female Vision

Als je van horror houdt dan hou je ook van de Saw-films, deze zijn werkelijk legendarisch onder horrorliefhebbers. In de film laat Jigsaw zijn slachtoffers een dodelijk ontsnappingsspel laat spelen. Bovendien zijn Escape rooms de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat leek de bouwers van een echte Saw-Escape Room in Las Vegas een vette combinatie.

Lees verder

Female Vision

We zijn vers begonnen aan een heel nieuw jaar en de meeste van ons hebben deze week al wat vakantiedagen gebruikt. Dat wordt zuinig omgaan met de resterende dagen dit jaar als je nog een paar weken op vakantie wil gaan.

Lees verder

Kinderen komen in het dagelijks leven steeds verder van de natuur te staan. Ouders maken zich daarover zorgen. Zij zien flinke hiaten in de kennis en de beleving over én van de natuur. Zo meent zo’n tien procent van de ouders dat hun eigen kinderen denken dat een tomaat aan de bomen groeit.

Lees verder

Kampeerders gaan niet over één nacht ijs in hun zoektocht naar de geschikte camping. Het zoeken naar hun juiste kampeervakantie duurt bij de meeste Nederlanders bijna net zo lang als de vakantie zelf. 

Lees verder