Female Vision

Heb je de laatste dagen last van een zeikende collega? Of is je baas op vakantie en moet jij ineens dubbel zoveel werk doen en stress je als een malle? Niks yoga, kalmerende thee of twee flessen rode wijn! Het enige wat je bij stress moet doen is aan het bezwete T-shirt van je lief gaan snuffelen.

Lees verder

Female Vision

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat mannen en vrouwen verschillende redenen hebben om de relatie te verbreken. De nummer één reden bij de mannen is er eentje die je heel makkelijk kan voorkomen.

Lees verder

Rond deze tijd van het jaar gaan we met zijn allen weer massaal op zoek naar de sneeuw. Wintersportvakantie is natuurlijk ook super gaaf! Met name het après ski gedeelte vind ik persoonlijk bijzonder leuk. Maar er is een hele goede reden waarom het après ski heet. 

Lees verder

Je hebt domme mensen en je hebt hele domme mensen. Deze wat spekkige Mario Bros ‘look alike’ valt onder de catogerie daarna: idiote mensen!

Lees verder

Female Vision

Wat een paar jaar geleden nog toebehoorde aan ouwe knarren en de goed heilig man, is tegenwoordig iets waar bijna iedere man mee rondloopt…een baard.

Lees verder

Sommige mensen hebben romantische plannen op Valentijnsdag maar niet de Amerikaanse Manuel Garcia. Op zijn eigen Facebookpagina plaatst hij twee foto’s waarop hij te zien is, staand onder een loshangend bord bij een winkel van Wallmart. 

Lees verder

Belangrijk berichtje voor alle luldragers onder ons, heb je problemen om je kleine vriend overeind te krijgen, dan moet je even beter je vreetstenen schrobben. Is overigens ook handig als je giga uit je muil meurt.

Lees verder

Een man in Thailand dacht dat het wel grappig zou zijn, wanneer hij wat langer dan de standaard twee minuten een erectie zou kunnen hebben. Dus ja, wat doe je dan… inderdaad dan knal je een cockring om je jongeheer!

Lees verder

  • 1
  • 2
  • 5