Female Vision
Vandaag al even heel hard gelachen? Niet? Wel even doen hoor! Het is namelijk vandaag lach en wordt rijk-dag. Het klinkt inderdaad een beetje om te lachen maar eerlijk is eerlijk, lachen is bijna altijd een goed idee.

Lees verder

Female Vision

Krijg je eigen website gratis! Met bloggen en vloggen. Ja, je leest het goed, we zoeken nieuwe bloggers en vloggers. Nu hebben we in de eerste 2 jaar natuurlijk

Lees verder

Female Vision

Je kent het ongetwijfeld, idiote taferelen bij het zwembad waarbij hordes mensen sochtends rennend een handdoek op een bedje gooien om deze zich voor die dag toe te eigenen. Pure waanzin en binnenkort niet meer nodig.

Lees verder

Female Vision

Altijd al een cupmaatje meer willen hebben maar dan zonder cosmetische ingreep? Nou lieve dames, dat kan! Dankzij de trillende bh, uhhh trillende bh? Het klinkt inderdaad wel wat ongeloofwaardig maar volgens de maker kan deze trillende bh maar liefst voor 2 cupmaten meer zorgen! Als dat echt zo is bestellen wij er op de redactie ook een paar.

Lees verder

Female Vision

De luizenmoeder inspireert op héél véél verschillende manieren. Overal waar je bent hoor je mensen juf Ank haar ‘hallo allemaal’ meezingen. Zelf icoon André van Duijn zong het tijdens een uitzending van ‘De wereld draait door’ op een heerlijk besmettelijk carnavalsdeuntje en jawel…een polonaise was het resultaat. 

Lees verder

Female Vision

Officieel is Temptation Island nog niet eens begonnen en nu al houdt het heel (vrouwelijk) Nederland bezig. Onofficieel hebben alle fans de eerste twee afleveringen al wel kunnen bekijken en holy f#ck…het wordt een heet seizoen.

Lees verder

Female Vision

Als je van horror houdt dan hou je ook van de Saw-films, deze zijn werkelijk legendarisch onder horrorliefhebbers. In de film laat Jigsaw zijn slachtoffers een dodelijk ontsnappingsspel laat spelen. Bovendien zijn Escape rooms de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat leek de bouwers van een echte Saw-Escape Room in Las Vegas een vette combinatie.

Lees verder

Female Vision

Tradities… olliebollen, bubbels maar ook vuurwerk voor bij hoe wij oud & nieuw vieren. En wij Nederlanders houden van tradities, dat heeft zwarte Piet meer dan duidelijk gemaakt. Maar wij nederlanders houden ook van honden! 

Lees verder