Female Vision

De laatste maanden zie je overal op social media de meest fantastische opblaasbare dingen. Van gigantische opblaas eilanden tot aan knalroze opblaasbare flamenco’s en eenhoorns.

Maar je kan al deze opblaas shizzle vergeten want er is nu een nieuwe super vette hype namelijk de nieuwe gemotoriseerde opblaasbare botsauto!

Jawel, je leest het goed, een botsauto voor op het water. De Excalibur Bumper Boat heeft zelfs ingebouwde waterpistolen en maakt van je vakantie een feestje. Onderaan de opblaasbare auto zit een klein motortje, waarmee je het hele zwembad door kan racen. Gegarandeerd voor uren waterpret, wie wil dat nou niet!?!

Foto: amazon

 

Female Vision

 

Voor alle ‘Whatsappers’ onder ons is er goed nieuws! Er komen maar liefst 157 nieuwe emoji’s bij. Waarschijnlijk kunnen ze we deze vanaf augustus of september gebruiken.
Altijd leuk om al je Whatsapp groepen te bestoken met nieuwe gekke emoji’s. Er zitten weer een paar hele leuke bij.

Lees verder

Female Vision
Ieder meisje droomt op enig moment over een leven vol glitters, regenbogen en unicorns. Zelfs volwassen meisjes kunnen geen genoeg krijgen van alle unicorn ‘hebbedingetjes’. Van sloffen tot en met servies, allemaal versiert met unicorns. 
 
Voor deze dames hebben we geweldig nieuws! Want je kan nu zelfs voor je plezierige momenten tussen de lakens een unicorn dildo krijgen! Als dat geen sprookje is. 
 
Geeky Sex Toys heeft namelijk een unicorn dildo op de markt gebracht in de vorm van de hoorn van de unicorn. Een fantastisch speeltje in de meest sprookjesachtige kleuren. Hij is gemaakt van siliconen die van medische kwaliteit zijn dus de glitters zijn niet schadelijk voor je vagina.
 
De onderkant is voorzien van een zuignap zodat de dildo zich aan allerlei oppervlakten bast kan zuigen. Je kan dus lekker creatief bezig met je glitterstaaf. De dildo heeft een prachtige glitterende topcoat die een parelmoer kleur. 
Al met al moet dit wel voor magisch momenten zorgen en gegarandeerd een ‘happy end’.
Female Vision

Soms is er ineens een uitvinding waar je heel blij van wordt! Het Amerikaanse bedrijf Bella Vita heeft een geweldig nieuwe hippe handtas op de markt gebracht. Maar nu komt het beste ervan, deze tas heeft een speciaal opbergvak waar je anderhalve liter wijn in kwijt kan. Middels een subtiel kraantje kan je vanuit de tas een glaasje wijn tappen. Hoe vet is dat!

Lees verder

Female Vision

Heb je na een “even met mezelf spelen-moment” ook altijd mega trek in een pizza? Dan hebben we goed nieuws! RubGrub heeft nu een vibrator gemaakt die via een knop verbonden is met het internet en na gebruik automatisch een pizza voor je bestelt. 

Lees verder

Female Vision

Ontvang je via WhatsApp een bericht over een jubileumactie van Nike dan NIET OPENEN!  Het gaat om een bericht waarin staat dat de schoenenfabrikant 5.000 paar schoenen weggeeft om zijn 55ste verjaardag te vieren. Het gaat hier om een phishing bericht en cybercriminelen proberen zo aan je persoonlijke gegevens te komen.

Lees verder

Female Vision

Verveel je je te pletter op je werk? Mis je de uitdaging en haal je er geen voldoening meer uit? Nou dames, dan hebben wij de ideale baan voor je!

Lees verder

Stel, je bent een stoere gangster wannebe, wat doe je dan?!? Inderdaad dan koop je een taser en neem je een über cool filmpje van jezelf op, zodat de hele wereld kan zien wat een waanzinnig ruige gast je bent.

Lees verder

  • 1
  • 2
  • 4