Female Vision
Op zoek naar een baan? Zoek niet verder naar een topbaan want wij hebben de perfecte functie gevonden voor jou! Bij Flügel zijn ze op zoek naar een party animal die fulltime als Flügel eend aan de slag wil gaan.

Lees verder

Female Vision

Soms kan het leven zo simpel zijn. Voor sommige geweldige gerechten hoef je helemaal niet uren in de keuken te buffelen. Je kan namelijk aankomend weekend weer de heerlijke frikandellenvlaai van de Aldi scoren. Vorig jaar was deze eenvoudige lekkernij een geweldig succes.

Lees verder

Female Vision

De Aldi is de laatste tijd super goed bezig. Na een aantal geweldige producten komt de budget supermarkt nu met een wodka met salted caramel smaak.

Lees verder

Female Vision

Soms klinkt iets als een grapje maar blijkt het toch bijzonder genoeg toch echt waar te zijn. Zoals bier met een vagina smaak. Bizar genoeg is het niet het eerste bedrijf dat een voedingsproduct met deze bijzondere smaak op de markt brengt.

Lees verder

Female Vision

Als de mannen van Voetbal Inside nou nog een sponsor zoeken…wellicht voeltPepsiCo, de eigenaar van het merk Doritos, er wel wat voor. PesiCo heeft namelijk aangekondigd een vrouwvriendelijke versie van de Dorito chips op de markt te willen brengen.

Lees verder

Female Vision

Alle chocolade-junkies zijn het erover eens, Nutella is absoluut het beste wat de mensheid ooit heeft ontwikkeld. Maar Nutella heeft ook de gave om mensen behoorlijk fanatiek te maken. Toen een Franse supermarkt het bruine goedje met 70% korting aanbood, verloren de klanten redelijk volledig hun zelfbeheersing.

Lees verder

Female Vision

Kip! En dan met name de gefrituurde kip van KFC is voor veel mensen de allerlekkerste kip. KFC komt voor deze liefhebbers nu met bijzonderse goed nieuws, want KFC gaat bruisballen verkopen die ruiken naar de vettige lekkernij.

Lees verder

Female Vision

Hoe lekker is het om nadat je je ‘achtertuin’ op de bank hebt laten landen om je favoriete Netflix serie te gaan kijken, ondertussen te nippen aan een lekker wijntje! 

Lees verder

  • 1
  • 2
  • 5