Female Vision

Ik slaap naakt…sorry tere kinderzieltjes maar het is echt waar. Kleren in bed vind ik raar en daarbij verander ik snachts in dat irritante erwt-overgevoelige prinsesje. Kruimels en kreukels vind ik zooo irritant en daarom duik ik volledig ‘naturel’ tussen mijn gladgestreken lakens.

Lees verder

Datingapp The Grade is een app die heel erg lijkt op Tinder. Medewerkers van The Grade hebben een onderzoekje gedaan onder hun ‘klanten’ om te kijken hoe de dames gewilde dames genaamd zijn. Ze hebben dus per naam gekeken naar de dames die het meeste een ‘ja’ of ‘nee’ kregen.

Lees verder

Female Vision

Ieder jaar komt er een moment waarop het ‘liken’ van een post op facebook, je direct een privé bericht oplevert. Daarin vaak een tekst met een verzoek om een icoontje, een hartje ofzo of een bepaald soort foto op je tijdslijn te plaatsen. 

Lees verder

Female Vision

Het eeuwenoude verhaal van ‘meisjes plagen, kusjes vragen’ kan wel eens helemaal verkeerd uitpakken. Op de kleuterschool is het nog vrij ongevaarlijk, maar als je eenmaal op het voortgezet onderwijs zit en het meisje wat je plaagt nou niet bepaald een schattig klein kwetsbaar poppetje is, tja… dan neem je een risico.

Lees verder

Female Vision

Vaak blijven de dapperste onder ons verborgen voor de buitenwereld. Ze doen hun nobele daden in de schaduw, zonder erkenning en winstbejag als drijfveer. Ze zijn in deze wereld nu een zeldzaamheid.

Lees verder

Female Vision

Uit een recent onderzoek gedaan door de San Antonio universiteit in Texas kwam een opmerkelijke uitkomst. Volgens deze studie zouden vrouwen voorzien van tatoeages makkelijker te porren zijn voor seks dan vrouwen zonder.

Lees verder

Eigenlijk zou tijdens iedere les over seksuele opvoeding, de cursus ‘vingeren’ standaard in het lesprogramma moeten zitten. Laten we eerlijk zijn, onze eigen handen gaan sowieso ergens in de pubertijd al menig keer op ontdekkingstocht.

Lees verder

Female Vision

Wie had dat nou ooit verwacht, een ‘vagina- week’ bij het brave Koffietijd. De dames Loretta Schrijver, Pernille La Lau en Quinty Trustfull gaan een week lang het vrouwelijke geslachtsorgaan in de ‘spotlight’ zetten. Hopelijk niet letterlijk want ik vermoed dat het aantal mannelijke kijkers inclusief hun kruis-inhoud dan enorm gaat stijgen. 

Lees verder

  • 1
  • 2