Female Vision

Vaak blijven de dapperste onder ons verborgen voor de buitenwereld. Ze doen hun nobele daden in de schaduw, zonder erkenning en winstbejag als drijfveer. Ze zijn in deze wereld nu een zeldzaamheid.

Lees verder

Tja boys, dit is toch best wel erg verontrustend nieuws! Ruim eenderde van de mannen loopt dus gewoon doodleuk rond in een onderbroek vol gaten. 

Lees verder

Female Vision

Een moeder van vier meiden, Tera uit North Dakota fotografeert al jaren kids in haar fotostudio. Alhoewel alle kindjes leuk zijn om te fotograferen, vond ze de kleding soms een tikkie saai. Daar heeft deze dame iets super gaafs op verzonnen namelijk: super vette ‘tatoeage sleeves’!

Lees verder

Er zijn van die types die alles al hebben en van ellende niet weten wat ze graag onder de kerstboom zouden willen vinden. Nou diva’s

Lees verder

Sportmerk Adidas komt met een prachtige nieuwe innovatie waar mijn ‘groene’ hartje absoluut sneller van gaat kloppen. De ontwerpers van Adidas gebruiken voor hun hippe zwemkleding nu plastic afval uit de zee.

Lees verder

Tja, wanneer er sneeuw blijft liggen worden ineens hele andere zaken zichtbaar! Ook een pijnlijk foutje van schoenenmerk Polar Fox.  Het merk lanceerde onlangs een nieuwe schoen. Op zich niks mis mee tot dat een gebruiker van Reddit opmerkte dat het patroon van de zolen hakenkruisen achterlieten op de grond.

Lees verder

Female Vision

Ik moet bekennen dat ik nou niet bepaald hip en trendy ben, de meeste modieuze trends gaan daarom ook vaak geruisloos aan mij voorbij. 

Lees verder