Female Vision

Die kleine bortseltjes boven je ogen zijn belangrijke eyecatchers in het gezicht. Maar behalve dat ze een gezicht ‘af’ maken zeggen ze meer over mensen dan je zou denken.  Mensen met grote en opvallende wenkbrauwen, beschikken over meer narcistische kenmerken van personen met dunnere wenkbrauwen

Lees verder

Female Vision

Dat mannen en vrouwen sex anders ervaren is een feit. Toch blijkt dat niet alleen de daad ietsje anders ervaren worden. Ook de duur van hun gezamelijke momentje samen tussen de lakens worden door mannen en vrouwen duidelijk niet hetzelfde gevoeld.

Lees verder

Female Vision

Ik slaap naakt…sorry tere kinderzieltjes maar het is echt waar. Kleren in bed vind ik raar en daarbij verander ik snachts in dat irritante erwt-overgevoelige prinsesje. Kruimels en kreukels vind ik zooo irritant en daarom duik ik volledig ‘naturel’ tussen mijn gladgestreken lakens.

Lees verder

Female Vision

Jagen…ik snap er weinig van. Bizar hoe sommige mensen genot halen uit het doden van een dier. Wat ik wel weet van jagen is dat het op wilde dieren moet gebeuren. Dat is namelijk ook hetgeen de boswachters van Staatsbosbeheer roepen: “het is wild”. 

Lees verder

Female Vision

De laatste maanden zie je overal op social media de meest fantastische opblaasbare dingen. Van gigantische opblaas eilanden tot aan knalroze opblaasbare flamenco’s en eenhoorns.

Maar je kan al deze opblaas shizzle vergeten want er is nu een nieuwe super vette hype namelijk de nieuwe gemotoriseerde opblaasbare botsauto!

Jawel, je leest het goed, een botsauto voor op het water. De Excalibur Bumper Boat heeft zelfs ingebouwde waterpistolen en maakt van je vakantie een feestje. Onderaan de opblaasbare auto zit een klein motortje, waarmee je het hele zwembad door kan racen. Gegarandeerd voor uren waterpret, wie wil dat nou niet!?!

Foto: amazon

 

Female Vision

Nee, dit is totaal niet wat je verwacht! Geen angst mannen want het is geen pleidooi dat jullie meer over jullie emoties hoeven te babbelen en voor de dames…het heeft gelukkig niks met voetbal of formule 1 te maken.

Lees verder

Female Vision
Op zoek naar een baan? Zoek niet verder naar een topbaan want wij hebben de perfecte functie gevonden voor jou! Bij Flügel zijn ze op zoek naar een party animal die fulltime als Flügel eend aan de slag wil gaan.

Lees verder

Female Vision

Heb je na een “even met mezelf spelen-moment” ook altijd mega trek in een pizza? Dan hebben we goed nieuws! RubGrub heeft nu een vibrator gemaakt die via een knop verbonden is met het internet en na gebruik automatisch een pizza voor je bestelt. 

Lees verder