Female Vision
Op zoek naar een baan? Zoek niet verder naar een topbaan want wij hebben de perfecte functie gevonden voor jou! Bij Flügel zijn ze op zoek naar een party animal die fulltime als Flügel eend aan de slag wil gaan.

Lees verder

Female Vision

Heb je na een “even met mezelf spelen-moment” ook altijd mega trek in een pizza? Dan hebben we goed nieuws! RubGrub heeft nu een vibrator gemaakt die via een knop verbonden is met het internet en na gebruik automatisch een pizza voor je bestelt. 

Lees verder

Female Vision

 

Voor alle ‘Whatsappers’ onder ons is er goed nieuws! Er komen maar liefst 157 nieuwe emoji’s bij. Waarschijnlijk kunnen ze we deze vanaf augustus of september gebruiken.
Altijd leuk om al je Whatsapp groepen te bestoken met nieuwe gekke emoji’s. Er zitten weer een paar hele leuke bij.

Lees verder

Female Vision

Als de mannen van Voetbal Inside nou nog een sponsor zoeken…wellicht voeltPepsiCo, de eigenaar van het merk Doritos, er wel wat voor. PesiCo heeft namelijk aangekondigd een vrouwvriendelijke versie van de Dorito chips op de markt te willen brengen.

Lees verder

Female Vision

Jagen…ik snap er weinig van. Bizar hoe sommige mensen genot halen uit het doden van een dier. Wat ik wel weet van jagen is dat het op wilde dieren moet gebeuren. Dat is namelijk ook hetgeen de boswachters van Staatsbosbeheer roepen: “het is wild”. 

Lees verder

Female Vision

Zo’n beetje alle kerels checken vrouwen, sommige doen dat iets subtieler dan andere maar kijken doen ze allemaal! Maar waar kijken ze dan naar?

Blond haar & blauwe ogen

Datingwebsite Lexa.nl  vroeg aan 10.000 Nederlandse singles hoe hun perfecte date eruit zou moeten zien. Ook vroegen ze aan alle vrijgezellen mannen waar ze bij een vrouw als eerste naar kijken en wat ze zoeken in een vrouw. Hierbij ging het over zowel het uiterlijk als het innerlijk.

Één op de vijf mannen kijkt als eerste naar de blik in iemands ogen daar waar een andere man weer als eerste naar de glimlach van een vrouw kijkt. Deze kerels geven toe dan het snelst op een blonde vrouw met blauwe ogen te vallen.

Het perfecte plaatje

Ook werd aan de mannen gevraagd welk beroep hun ‘ideale vrouw’ zou uitoefenen. Volgens het onderzoek zou hun droomdate doktersassistente moeten zijn. Buiten deze baan willen de meeste mannen graag een sportieve vrouw welke is gezegend met een atletisch gebouwd lichaam. Ook zijn eigenschappen als een voorliefde hebben voor muziek, reizen en honden het perfecte plaatje helemaal compleet maken.

En wat willen vrouwen dan?

De vrouwen willen het liefste daten met een man met kort bruin haar en blauwe ogen. De vrouwen vinden net als mannen vrouwen met een hond het aantrekkelijkst. Vreemd genoeg vinden ook veel vrouwen (maar liefst 8,5 procent) mannen die vissen hebben aantrekkelijk. Ook mannen met paarden hebben een streepje voor.

Een ander opvallend feit is dat de meeste vrouwen een sixpack of afgetraind lichaam nergens voor nodig vinden. Ze willen het liefst een man met een normaal postuur.

Female Vision
Vandaag al even heel hard gelachen? Niet? Wel even doen hoor! Het is namelijk vandaag lach en wordt rijk-dag. Het klinkt inderdaad een beetje om te lachen maar eerlijk is eerlijk, lachen is bijna altijd een goed idee.

Lees verder

Female Vision

De luizenmoeder inspireert op héél véél verschillende manieren. Overal waar je bent hoor je mensen juf Ank haar ‘hallo allemaal’ meezingen. Zelf icoon André van Duijn zong het tijdens een uitzending van ‘De wereld draait door’ op een heerlijk besmettelijk carnavalsdeuntje en jawel…een polonaise was het resultaat. 

Lees verder

Journalistieke tips, complimenten en klachten kunnen naar redactie@femalevision.nl.

Adverteren met Female Vision? Mail sales@femalevision.nl of bel 06 45 06 86 45.