Female Vision

Ik moet bekennen dat ik tot afgelopen woensdag werkelijk geen idee had wie je was, maar ik heb je inmiddels in mijn lijstje met favoriete sporters staan! Ook al win je werkelijk nooit niks meer, dalen in mijn achting gaat niet gebeuren!

Lees verder

Female Vision
Heel vaak wordt het smoesje “ik moet overwerken” gebruikt door mannen die vreemdgaan maar uit nieuw onderzoek blijkt dat je ook moet opletten als je lief een bepaalde sport uitoefent.
Uit een onderzoek gedaan door golfsupport.com blijkt mannen bepaalde sporten ook als dekmantel gebruiken. Aai…

Lees verder

Ik weet het nog heel goed, in een kamer vol enthousiaste in het oranje gehulde vrienden en familie, samen kijken naar het Nederlandse elftal. De Hollandse vlag op je wang geschminkt, een brulshirt aan en een idiote pet met oranje vlechten op je snufferd.

Lees verder

Ik weet het, ik weet het…vissen dat is echt zooooo saai. Maar kennelijk kan je de spanning een beetje opvoeren. Niet met zo’n lullig hengeltje langs de slootkant gaan zitten, nee met een vette hippe harpoen gaan vissen. 

Lees verder

Female Vision

Als je mag kiezen tussen een avondje wijntjes drinken of in de meest bizarre poses op een matje liggen dan lijkt de keuze makkelijk. Maar ja…eerlijk is eerlijk, van dat wijn drinken krijg je nou niet bepaald dat geweldige soepele zomer figuur. Nou dames, de oplossing is er want je kan nu wijntjes drinken combineren met een gezonde sessie yoga.

Lees verder

Waanzin!!! Wat een respectvol samenzijn had moeten zijn van liefdevolle mensen die Nouri wilde eren, werd een ware nachtmerrie voor een jong gezin. 

Vuurwerk gegooid door zogenaamde ‘echte voetbal-fans’ van de F-SIDE veranderde op slag het leven van dit jonge gezin. 

Lees verder

Female Vision

Wil je een fit kind? Dan moet je ze een van onderstaande namen geven. Volgens de Britse sportschoolketen Fitness First zijn mensen met bepaalde namen nou eenmaal een stuk sportiever dan andere.

Lees verder

Onlangs zagen we Badr Hari nog gigantisch afgaan en dat kan binnenkort weer. Badr gaf in een interview met de Amerikaanse site Bloody Elbow te kennen dat hij verwacht in mei of juni weer klaar te zijn voor de rematch. 

Lees verder

  • 1
  • 2