Female Vision

Niet zo’n hele beste poetsmuts zijn loont voor de eerste keer in mijn leven. Natuurlijk, ik doe braaf alle huishoudelijke shizzle die iedere dag moet gebeuren maar ben in tegenstelling tot zoals sommige dames nooit gepassioneerd uren per dag aan het poetsen.

Lees verder

Female Vision

Heb je al de dikke pech dat je acne hebt, blijkt nu uit onderzoek dat de kans op een depressie dan ook nog eens groter is…lekker dan. Het grootste risico op een depressie loop je in de eerste 5 jaar nadat de acne eigenlijk net begonnen is.

Lees verder

Female Vision

Vaak blijven de dapperste onder ons verborgen voor de buitenwereld. Ze doen hun nobele daden in de schaduw, zonder erkenning en winstbejag als drijfveer. Ze zijn in deze wereld nu een zeldzaamheid.

Lees verder

Female Vision

Wij dames doen er echt alles aan om onze huid zo mooi mogelijk te houden. We smeren ons gek met de meest dure crèmes en kijken hoopvol in de spiegel na een poosje smeren. En ondanks dat je denkt dat ‘duurder’ ook ‘beter’ is, de prijs van een crème zegt niet altijd iets over de kwaliteit. Bij prijsvechter Lidl verkopen ze een crème met bijna alle ingrediënten die je ook in luxe en dure crèmes vindt…en internet gaat los!

Lees verder

Female Vision

Per jaar sterven er maar liefst ongeveer 100 Duitse mannen op zoek naar het ultieme orgasme. Dat is de uitkomst van een nieuw onderzoek gedaan door de Duitse arts Harald Voss. De forensisch onderzoeker verklaart dat deze mannen sterven door extreme zelfbevrediging.  Het meerendeel van sterfgevallen valt toe te schrijven aan zuurstoftekort.

Lees verder

Female Vision

Jup, ik snap waarom  je even heel raar kijkt nu maar lieve mensen… het is echt waar! Je kan namelijk echt een SOA in je oog krijgen. Op de “how the hell is that possible-vraag” gaan we nu het antwoord geven.

Lees verder

Female Vision

Zit er op jouw heupen ook zo’n schattig laagje wintervet? Dan zou je echt eens wat vaker van het zonlicht moeten genieten. Behalve dat het je van je broodnodige gezonde dosis vitamine D voorziet laat het ook nog eens overtollige kilo’s verdwijnen. Nieuw onderzoek wijst uit dat vetcellen namelijk smelten door de zonnestralen. Dit hebben knappe koppen van de universiteit van Alberta in Canada ontdekt.

Lees verder

Female Vision

Er is een behoorlijk vreemde geboortetrend gaande onder nieuwe ouders. Wanneer een baby geboren wordt middels een keizersnede, willen de kersverse ouders ze dat een uitstrijkje uit het geboortekanaal wordt aangebracht op de mond en de ogen van de baby.

Lees verder

  • 1
  • 2
  • 4