Female Vision

Je bent jong, je haalt een nachtje door, je zuipt je klem maar van een mega kater heb je geen last! Maar ja, dan ineens na je  29e slaat de kater na een gezellige nacht genadeloos toe…hoe dan?!?

Lees verder

Female Vision

Ik moet bekennen dat ik tot afgelopen woensdag werkelijk geen idee had wie je was, maar ik heb je inmiddels in mijn lijstje met favoriete sporters staan! Ook al win je werkelijk nooit niks meer, dalen in mijn achting gaat niet gebeuren!

Lees verder

Female Vision

Per jaar sterven er maar liefst ongeveer 100 Duitse mannen op zoek naar het ultieme orgasme. Dat is de uitkomst van een nieuw onderzoek gedaan door de Duitse arts Harald Voss. De forensisch onderzoeker verklaart dat deze mannen sterven door extreme zelfbevrediging.  Het meerendeel van sterfgevallen valt toe te schrijven aan zuurstoftekort.

Lees verder

Female Vision

Heb je al de dikke pech dat je acne hebt, blijkt nu uit onderzoek dat de kans op een depressie dan ook nog eens groter is…lekker dan. Het grootste risico op een depressie loop je in de eerste 5 jaar nadat de acne eigenlijk net begonnen is.

Lees verder

Female Vision

Goed nieuws voor een hele boel mannen want uit onderzoek aan de Chapman University in Los Angeles is gebleken dat mannen met een hogere BMI gemiddeld een hoger aantal bedpartners dan dunnere rakkers.

Lees verder

Female Vision

Niet zo’n hele beste poetsmuts zijn loont voor de eerste keer in mijn leven. Natuurlijk, ik doe braaf alle huishoudelijke shizzle die iedere dag moet gebeuren maar ben in tegenstelling tot zoals sommige dames nooit gepassioneerd uren per dag aan het poetsen.

Lees verder

Female Vision

Als je mag kiezen tussen een avondje wijntjes drinken of in de meest bizarre poses op een matje liggen dan lijkt de keuze makkelijk. Maar ja…eerlijk is eerlijk, van dat wijn drinken krijg je nou niet bepaald dat geweldige soepele zomer figuur. Nou dames, de oplossing is er want je kan nu wijntjes drinken combineren met een gezonde sessie yoga.

Lees verder

Female Vision

Jup, ik snap waarom  je even heel raar kijkt nu maar lieve mensen… het is echt waar! Je kan namelijk echt een SOA in je oog krijgen. Op de “how the hell is that possible-vraag” gaan we nu het antwoord geven.

Lees verder

  • 1
  • 2
  • 9