Female Vision

Ik moet bekennen dat ik tot afgelopen woensdag werkelijk geen idee had wie je was, maar ik heb je inmiddels in mijn lijstje met favoriete sporters staan! Ook al win je werkelijk nooit niks meer, dalen in mijn achting gaat niet gebeuren!

Lees verder

Female Vision

Per jaar sterven er maar liefst ongeveer 100 Duitse mannen op zoek naar het ultieme orgasme. Dat is de uitkomst van een nieuw onderzoek gedaan door de Duitse arts Harald Voss. De forensisch onderzoeker verklaart dat deze mannen sterven door extreme zelfbevrediging.  Het meerendeel van sterfgevallen valt toe te schrijven aan zuurstoftekort.

Lees verder

Female Vision

Heb je al de dikke pech dat je acne hebt, blijkt nu uit onderzoek dat de kans op een depressie dan ook nog eens groter is…lekker dan. Het grootste risico op een depressie loop je in de eerste 5 jaar nadat de acne eigenlijk net begonnen is.

Lees verder

Female Vision

Vaak blijven de dapperste onder ons verborgen voor de buitenwereld. Ze doen hun nobele daden in de schaduw, zonder erkenning en winstbejag als drijfveer. Ze zijn in deze wereld nu een zeldzaamheid.

Lees verder

Female Vision

Niet zo’n hele beste poetsmuts zijn loont voor de eerste keer in mijn leven. Natuurlijk, ik doe braaf alle huishoudelijke shizzle die iedere dag moet gebeuren maar ben in tegenstelling tot zoals sommige dames nooit gepassioneerd uren per dag aan het poetsen.

Lees verder

Female Vision

Als je mag kiezen tussen een avondje wijntjes drinken of in de meest bizarre poses op een matje liggen dan lijkt de keuze makkelijk. Maar ja…eerlijk is eerlijk, van dat wijn drinken krijg je nou niet bepaald dat geweldige soepele zomer figuur. Nou dames, de oplossing is er want je kan nu wijntjes drinken combineren met een gezonde sessie yoga.

Lees verder

Female Vision

Jup, ik snap waarom  je even heel raar kijkt nu maar lieve mensen… het is echt waar! Je kan namelijk echt een SOA in je oog krijgen. Op de “how the hell is that possible-vraag” gaan we nu het antwoord geven.

Lees verder

Female Vision

Zit er op jouw heupen ook zo’n schattig laagje wintervet? Dan zou je echt eens wat vaker van het zonlicht moeten genieten. Behalve dat het je van je broodnodige gezonde dosis vitamine D voorziet laat het ook nog eens overtollige kilo’s verdwijnen. Nieuw onderzoek wijst uit dat vetcellen namelijk smelten door de zonnestralen. Dit hebben knappe koppen van de universiteit van Alberta in Canada ontdekt.

Lees verder

  • 1
  • 2
  • 9