Female Vision

Wie de afgelopen dagen door zijn Facebookfeed scrolde heeft ze waarschijnlijk al gespot: de posts waarin mensen zich laten omtoveren naar iemand van het andere geslacht. De app die dat allemaal magisch voor elkaar tovert heet ‘FaceApp’.

Lees verder

Female Vision

Ben je op zoek naar ‘de ware’ maar lukt het maar niet hem tegen te komen en vind je het niet erg om voor de camera’s te daten? Dan heb je nu een kans om niet alleen op televisie te komen, maar ook ware liefde te vinden. 

Lees verder

Female Vision

De stoere bink met baard is al een poosje in. Heb je nou ook nog eens een wapperende bos manen dan is de kans groot dat je mag meespelen in een echte Hollywood productie!

Lees verder

Female Vision

Siri is een persoonlijke assistent op je telefoon, die braaf al je vragen beantwoord. Je kan dit programma bijvoorbeeld vragen om iemand te bellen of om een sms te dicteren.

Lees verder

Female Vision

Officieel is Temptation Island nog niet eens begonnen en nu al houdt het heel (vrouwelijk) Nederland bezig. Onofficieel hebben alle fans de eerste twee afleveringen al wel kunnen bekijken en holy f#ck…het wordt een heet seizoen.

Lees verder

Female Vision

“Kleine jongen je bent op deze wereld, dus zal je moeten vechten net als ik” Legendarisch stukje tekst wat de bekendste Nederlandse zanger ooit over zijn toen nog schattig kleine mannetje zong. 

Lees verder

Female Vision

Net als je denkt dat het niet gekker kan,  bewijst deze sufkut het tegendeel! Elena Ivanickaya, een Oekraïense fitnessfreak en wannabe Instagramster, heeft de woede van zo’n beetje al haar volgers op de hals gehaald.

Lees verder

Dat André Hazes van honden houdt blijkt wel uit zijn Facebook en Instagram acount. Daar deelt hij vaak foto’s van hun viervoetige vriend. 

Lees verder

  • 1
  • 2
  • 6