Female Vision

Voor vele is een BMW onbetaalbaar maar het lijkt erop dat daar binnenkort verandering in gaat komen. Volgens het Duitse blad Manager Manazin kun je binnenkort namelijk in de Lidl een BMW kopen.

Lees verder

Opel heeft de nieuwe Insignia wel verplicht een Linda-dieetje laten ondergaan. Dat heeft geresulteerd in een gewichtsverlies van maar liefst 175 kilo. Ondanks dat de Insignia behoorlijk wat kilo’s kwijt is, kan je deze auto met recht no steeds een ‘dikke bak’ noemen.

Lees verder

De iconische Volkswagen Beetle Jeans sierde de wegen in de jaren 70 veelvuldig. Iedere zichzelf respecterende vrijgevochten hippie toerde met één of meerdere van zijn liefjes in de Jeans. Na ruim veertig jaar komt Volkswagen met eerbetoon aan de legendarische Beetje Jeans namelijk de Beetle Denim.

Lees verder

Female Vision

De laatste jaren zijn het aantal crossovers in ons kikkerlandje explosief gestegen. Een volledig verklaarbaar fenomeen want wie ooit een stoere crossover heeft gereden, laat zich nog maar met moeite in een reguliere lage auto babbelen, hoe glad de verkoper ook is. 

Lees verder

Female Vision

Bij het autorijden zijn een paar dingen best handig… een auto bijvoorbeeld, bij voorkeur eentje met een dashboard. Kennelijk denken sommige mensen daar anders over.

Lees verder

Female Vision

Kleine meisjes worden groot en zo ook de Micra van Nissan. Nissan laat met deze nieuwe Micra een bewonderenswaardige ‘lelijk eendje’ act zien. Ze hebben de Micra haar saaie oubollige en truttige ‘EO’ rokje uitgetrokken en deze volwassen bolide in een sexy carrosserietje gehuld.

Lees verder

Female Vision

De Zafira, Opels ultieme gezinswagen heeft een uiterst goed gelukte facelift ondergaan. Behalve dat ze de Zafira ogenschijnlijk hebben ‘geface-swapt’ met de Astra en dus van een lekkere nieuwe frisse smoel hebben voorzien, is ook de binnenkant ook gepimpt.

Lees verder

Female Vision

Deze vader kan wel eens heel goed de beste papa ooit zijn!

In een aandoenlijk filmpje is te zien hoe een vader een lift krijgt van zijn zoontje. Achter het autootje wat het kleine kereltje uiterst behendig door het verkeer manoeuvreert, hangt een aanhangwagen. Daarop staat een stoel waarin papa comfortabel zit terwijl de uk hem veilig thuis brengt.  

Lees verder