Ronaldo redt noodlijdend asiel met 80 honden!

Veel mensen vinden hem een arrogante bal, andere vinden hem juist weer een gruwelijk lekker hunk. Ik vond er niet zoveel van tot mijn fantastisch leuke puber mannetje me vertelde over alle goede doelen die Ronaldo steunt.

Buiten het veld schijnt deze best aantrekkelijke verschijning namelijk een moderne Robin Hood te zijn. Natuurlijk is dat ook wel makkelijk wanneer je zo ongelooflijk veel geld hebt maar toch… er zijn er ook héél véél mensen met een heleboel centjes die helemaal niks doen.

En hij heeft het weer gedaan! Dit maal heeft Ronaldo een kennel met 80 honden gered. De Cantinho da Lili kennel uit Portugal kampte met serieuze financiële problemen. Toen Ronaldo dit hoorde doneerde hij een gesigneerd Real Madrid shirt aan het noodlijdende asiel.

Door dit zeer gewilde shirt te veilen konden rekeningen waaronder een forse openstaande dierenartsrekening betaald worden. De eigenaresse van de kennel, de 34-jarige Liliana Santos veklaarde aan de krant :” Ik ben Ronaldo ontzettend dankbaar! Het is misschien voor hem een klein gebaar, maar voor de honden heel belangrijk”. 

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *