Female Vision

Oproep aan de touristen op Santorini: Blijf van de ezels af, jullie vermoorden ze!

Santorini, een mooi prachtig eiland wat inmiddels bij toeristen weer populair is om heerlijk naar op vakantie te gaan. En als toerist ga je dan uiteraard je vakantie-plekje heerlijk verkennen. Vooral doen hoor mensen! Op de scooter, huur een leuke cabrio of ga lekker je all inclusief eraf wandelen maar GA NIET OP EEN EZEL RIJDEN!
Deze arme dieren worden maximaal uitgebuit en deze ‘leuke toeristen ritjes’ vermoorden deze ezels langzaam maar zeker. De ezels moeten in de volle zon, zonder water vaak de meest ongaanbare routes afleggen met soms onacceptabele toeristen op hun rug.

Wanneer ze dan na jaren trouwe dienst niet langer meer inzetbaar zijn vanwege verwondingen en blessures, gooien de eigenaren sommige dieren zelfs van een klif de zee in. Er wacht de dieren een brute dood als bedankje voor een leven lang leiden.

Dus lieve toeristen, als je iets aan dit onacceptabele dierenleed wil doen, stap dan NIET op een ezel!
Female Vision
Female Vision
Foto’s: Facebook June Corbett Newbey

Tags: , , ,

Reacties (13)

 • Schandalig zou moeten verboden worden
  Dit is puur dierenmishandeling
  Het is aan de toeristen om hier een eind aan te maken
  Meer in de media brengen zodat mensen er van bewust worden wat ze die ezeltjes aandoen 😰😰😰

 • Zo enorm te doen met deze dieren. Begrijp echt niet dat toeristen dit niet zien. En die wond!!! Verschrikkelijk. (Maar willen jullie aub het woordje leiden in dit geval veranderen in lijden zoals denk ik de bedoeling is)

 • vermijd aub het leed van de dieren…… jullie houden zoveel van je huisdier,…wel als je hond o.d je nog eens knuffelt , sluit dan je ogen en denk dat het een dier is dat mishandeld word

 • Vreselijk om de ezels te belasten voor een ritje (met dikke/zware mensen.)
  Als je hart op de goede plek zit dan wil je dit toch niet, ga lekker lopen !
  Huur en fiets of zo.
  Er is al zoveel dierenleed 😞

 • 45 jaar geleden was dit al zo! De boot kwam “beneden” aan en de toeristen hadden de keus: met je koffer op een ezel, of de steile helling oplopen. Ik had een rugzak en liep.

 • how can you want to do this to an animal , why ?

  have they do something to you ?

  please stop hearding animals on this world , they are not here for pleasering people this way.

  hope the whole word are stopping hearding animals on this world. it would be time NOW !

 • Laat de ezels met rust, het zijn gewoon dieren die een dierenleven moeten lijden. Dus lekker in een weiland staan. Lekker grazen en lopen in de wei. En af en toe een wandeling maken met kinderen maar niet op hun rug. Kom op zeg want laten we wel wezen van die papzakken op die tere rugjes kan echt niet. Laat die ezels met rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *