Female Vision

Nieuwe trend: je penis bleken!

Een kliniek in Bangkok biedt sinds kort een bijzondere behandeling. Het is in deze kliniek voor mannen mogelijk om hun penis te laten bleken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van lasers.

The Lelux Hospital is gespecialiseerd in het ’witter’ maken van de wat traditionelere onderdelen van het menselijke lichaam. Met deze ‘wittere penis” behandelingen wordt een nieuwe markt aangeboord.

Een behandeling bestaat uit vijf sessies en kost zo’n 540 euro. Nadat de Thaise televisie berichtte over deze controversiële behandeling, kreeg de kliniek een hele hoop nieuwe aanvragen.

Manager van de kliniek, Bunthita Wattanasiri, zei tegen AFP. “We moeten voorzichtig zijn omdat het een gevoelig onderdeel van het menselijke lichaam betreft.”

De kliniek besloot zes maanden geleden om de behandeling aan te gaan bieden nadat een patiënt had geklaagd over een ‘zwart gedeelte’ op zijn penis. Inmiddels helpt de kliniek ongeveer honderd mannen per maand aan een lichtere penis . Vooral homoseksuele mannen zouden staan te springen om hun geslachtsdeel te laten laseren.

Foto: Twitter

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *