Female Vision

Meisjes die van honden houden zijn sexyer dan kattenliefhebbers!

De eeuwige strijd tussen dames die van honden en de dames die van katten houden duurt voort. Maar weinig dames houden van beiden dieren evenveel, je bent of een kattenmeisje of een hondenmeisje.

Maar dit nieuws zal de dames van ‘team hond’ tevredenen stellen. Wat blijkt namelijk, dames die van honden houden worden door mannen aantrekkelijker gevonden!

De online dating website Elite Singles deed onderzoek naar of je aantrekkelijkheid is te beïnvloeden door het hebben van een kat of hond. En gelukkig, wat we stiekem al hoopten blijkt waar, hondenliefhebbers worden aantrekkelijker gevonden door het andere geslacht.

En is nou niet bepaalt een kleine meerderheid mannen die dat vindt. Het blijkt dat maar liefst 63 procent vond dat mensen met een hond het aantrekkelijkst zijn (in vergelijking met álle andere huisdieren). De kattenvrouwtjes moesten het doen met een magere 18 procent van de stemmen.

Ook komt uit hetzelfde onderzoek naar voren dat 75 procent kijkt naar hoe hun date/scharrel/partner met hun huisdier omgaan. Waarom? Omdat we dat zien als indicatie zien hoe hij of zij met hun lief zou omgaan. Dat moet ook wel waar zijn want mannen die lief zijn voor hun huisdier moeten wel een goed hart hebben.

 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *