Female Vision

Man die pup tot bloedens toe achter zijn trike aansleepte wil de hond terug!

Dus je zuipt je een stuk in je kloten, dan bind je je 9 maanden oude pup achter je trike en sleept dat arme dier tot bloedens toe, met 50 kilometer per uur over het wegdek mee. Wanneer omstanders proberen de pup te redden rij je met je lamme kop tegen geparkeerde auto’s aan en sleep je het arme dier nog verder mee. En uiteraard, wanneer de 9 maanden jonge pup in beslag wordt genomen dan ga je een boohooo verhaal ophangen om hem terug te krijgen?!?!

Lijkt me weer een duidelijk gevalletje ‘verward persoon’ deze droeftoeter uit Bergen op Zoom. Meneer komt na dit brute incident ineens op de proppen met een in en in zielig verhaal wat uiteraard totaal rechtvaardigd dat je bezopen je hond zo mishandeld NOT!

Door de drank had hij niet door dat de hond achter de trike aan werd gesleept en toen er mensen probeerde de hond te redden was hij bang dat ze het diertje wilde pikken. Ook vertelde hij hevig geëmotioneerd dat hij al zijn vrienden op onbegrijpelijke wijze al is verloren (drank misschien?) En oh ja… de hond kan 50 kilometer per uur rennen…WTF!?!

Foto: Facebook

Tags: , , ,

Reacties (5)

  • Die gaat toch niet terug zeker naar dat stuk ongeluk.als dat wel zo is dan vraag ik me af wat dierenbescherming nog aan waarde heeft?

  • Het is niet verantwoord een hond of eender welk dier bij zulke mensen terug te sturen. Het beest heeft genoeg geleden. Een zware straf zou ik eerder appreciëren.

  • Hond in geen geval terug naar onverantwoorde baas. De man is misschien ook slachtoffer, maar man o man, arm dier die hij in zijn ellende roekeloos meesleurt! Dit is het topje van de ijsberg! Leerzame les voor de man. Gelukkig dat de pup gered is. Hopelijk blijft de pup in een veiliger liefdevol nest.

  • Echt waar zo mensen moesten ze na mij brengen mag misschien niet zo zeggen ma zal hem eens met 50 km per uur achter me auto mee slepen en dan even vergeten dat hij er achter hangt en autoweg oprijden sommige mensen verdienen geen huisdieren en door die mensen komen dieren slecht in nieuws maar goed wie ben ik he

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *