Female Vision

Lieve Jan Blokhuijsen,

Ik moet bekennen dat ik tot afgelopen woensdag werkelijk geen idee had wie je was, maar ik heb je inmiddels in mijn lijstje met favoriete sporters staan! Ook al win je werkelijk nooit niks meer, dalen in mijn achting gaat niet gebeuren!

Lieve Jan, je strakke pakje verhulde dat waar je kennelijk wel mee gezegend bent, gigantische ballen!! Je zei namelijk hardop wat vele van ons van de daken zouden willen schreeuwen: “Behandel honden beter in dit land’’. Woop woop, geweldig!

Uiteraard politiek rete onhandig en nee… ik zou als ik jou was zeker even niet een vorkje meeprikken bij een traditioneel Zuid-Koreaans gezin maar holy fuck, ik vond het fantastisch!

Soweiso is een beetje stout best sexy. Lekker eigenwijs niet alleen maar braaf de vastgestelde media neutrale vragen beantwoorden. Maar vol in de spotlight en met alle ogen op je gericht aandacht durven vragen voor de walgelijke praktijken die doodgezwegen dienen te worden maakt je voor mij de echte winnaar van deze spelen!

Bedankt Jan!

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *