Female Vision

Lieve Eva Simons,

Alweer een poosje trakteer je Nederland en inmiddels de wereld op je waanzinnige stem. Als dikke bonus mogen we daarbij vaak genieten van je heerlijke sprankelende oprechte en kleurrijke uiterlijk. Ietwat jaloers kijk ik vol bewondering naar je waanzinnige kuif en op afstand beantwoord ik je prachtige smile met een glimlach.De wijze waarop jij in je velletje zit en hoe jij grote happen uit het leven neemt is een inspiratie voor vele.

Een paar dagen geleden stond je weer te spetteren voor een bende pure powerbabes en BAM… je zag er fantastisch uit!

Verontwaardigd las ik later op social media, een stroom zure reacties van azijnzijkend Nederland. Verbaasd en eigenlijk ook wel Een beetje pissig zie ik de meeste idiote bekrompen en beledigende reacties voorbij komen. 

Bizar… dit terwijl de kleurrijke canal parade bijna gelijktijdig de grachten van Amsterdam siert, we massaal de vrijheid eren om te mogen zijn wie we horen te zijn is kennelijk half Nederland van slag van jouw outfit!?!?.

Een allesverhullend streepje stof die de zieke zieltjes van sommige trieste rukkers trickert is kennelijk ineens not done. Ook zijn er kennelijk vrouwen getergd door ‘kutnijd’ die je prachtige pakje of beter gezegd, je heerlijke lichaam niet trekken.

Pffffff nou lieve Eva, al zoom je maximaal in op dat reepje stof, geloof me vele hebben dat gedaan, je ziet op een paar prachtige benen na werkelijk helemaal niets. 

Lieve Eva, bedankt voor jou! Ik hoop nog vaak glimlachend je te mogen bewonderen op tv.

Ps: nog een vraagje, door wie laat jij het waxen laat doen?

Foto: Facebook Eva Simons

 

Tags: , , ,

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *