Female Vision

De Lidl gaat BMW’s verkopen!

Voor vele is een BMW onbetaalbaar maar het lijkt erop dat daar binnenkort verandering in gaat komen. Volgens het Duitse blad Manager Manazin kun je binnenkort namelijk in de Lidl een BMW kopen.

Nee, het is nog geen 1 april. De supermarktketen heeft grootse plannen want ze zijn voornemens jaarlijks zo’n 10.000 BMW’s te gaan verkopen. Het zullen voornamelijk diesels zijn.

Maar hoe dan? Op dit moment zijn de bedrijfsauto’s die de eigenaar van Lidl gebruikt van de Schwarz groep. Dit betreffen allemaal auto’s van het merk Audi. Nu komt het, de Schwarz Groep gaat afscheid nemen van hun Audi’s en ze stappen over op BMW. Daar krijgen ze namelijk maar liefst 48 tot 50 procent korting op dieselauto’s.

BMW levert daarom vanaf heden 10.000 auto’s per jaar aan aan De Schwarz Groep, maar die verkopen de auto’s na een half jaar tweedehands via de Lidl aan het ‘gewone’ volk. Zo komt een BMW toch binnen handbereik.

Enig klein nadeel is dat je er wel voor naar onze oosterburen moet. De tweedehands auto’s gaan waarschijlijk alleen door de Lidl in Duitsland verkocht worden.

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *