Female Vision

Lawaaidemonstrant Meijerink verzint nieuw fenomeen!

Suïcide by cop is al een poosje een bekend fenomeen. Je gaat je dan op een dusdanig levensbesreigende manier gedragen, dat politie geen andere keuze lijkt te hebben dan je middels een politie kogel uit te schakelen. Daarbij hoop je dan te sterven…bizar genoeg vinden sommige mensen dit een goede optie om hun leven zo te beëindigen.

Maar droeftoeter Rogier Meijerink , de lawaaimaker tijdens de dodenherdenking zou zomaar eens nieuwe variant kunnen hebben ontdekt…’death by a angry crowd!
Ik durf wel de voorspeling te doen dat deze meneer minimaal heel veel pijn gaat hebben wanneer hij morgen om 20.00 uur, tegen alle gerechtelijke uitspraken, waarschuwingen en  bedreigingen in toch gaat lopen schreeuwen op de dam.
Ik vraag me ook oprecht af of deze mafklapper ze wel enigszins op een rijtje heeft in zijn nu nog ongehavend bolletje. Mogelijk heeft hij een serieuze ‘deathwish’ of wellicht is hij van het ‘pijn is fijn’ genootschap. Anders kan ik zijn idiote roep om aandacht echt niet plaatsen.
Met zijn smoelwerk vol in beeld blijft hij roepen dat hij de 2 minuten stilte gaat verstoren. Meneer heeft schijt aan alles: “Ja, ik ga morgen wel naar de Dam. Wat ik daar ga doen? Schreeuwen” zei Meijerink, meteen na de rechtszaak in een live video van De Telegraaf. „Ik ben niet bang om opgepakt te worden. We maken een aanklacht tegen het kolonialisme. Wat een koloniaal instituut als de rechtbank daarvan vindt, is niet interessant.”
Tussen 18.00 en 22.00 uur mag Meijerink zich niet in de buurt van de Dam bevinden maar verklaarde dat hij dan “verstoppertje” gaat spelen om zo uit de handen van de politie te blijven.
Nou ‘vriend’ Meijerink, ik denk dat ‘in de handen van de politie komen’ nog het allerbeste is wat je morgen kan overkomen, anders maak je voorlopig helemaal geen geluid meer.

Tags: , , , ,

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *