Female Vision

Dit is de schrijnende werkelijkheid in Yulin China!!

Soms wil je gewoon je ogen wegdraaien, om maar niet de verwoestende pijn te voelen van hetgeen je ogen registeren. Om nog voordat de brute werkelijkheid van wat je ziet je brein bereikt en de realisatie ervan je hart aan stukken scheurt.

Soms is het gewoon een waarheid die ik niet aankan, maar dat doet niets af van het feit dat het wel gebeurt.
Soms wil me verschuilen achter onwetendheid maar wegkijken voelt als diep verraad voor juist die kwetsbare dieren, welke door de handen van ‘ons’ mensen het meest schrijnende leed wordt aangedaan.
Yulin China, nu is dit gaande! Onwaarschijnlijk dierenleed. Een wanhopige moederhond, uitgemergeld en misselijkmakend opeen gestapeld, gevangen in een kleine kooi, onderweg naar een niet te beschrijven brute dood probeert haar pasgeboren jong te wassen. Haar moederhart overwint het van alle helse factoren en ze doet dat wat ze uit liefde gedreven hoort te doen.
Hoe kan je als mens dit in welke taal dan ook, onder welke vlag dan ook, dit ooit aanvaardbaar vinden?
En hoe in en in triest dit beeld ook is, het meest tragische is nog wel dat zelfs na alles wat wij deze dieren aandoen, ze nog steeds vertrouwen hebben in mensenhanden. Ze nog steeds hunkeren naar de liefde van mensen.
Daarom kies ik ervoor om dat te zien waar ik naar kijk en deel ik deze foto.
Dat maar veel mensen net zo keihard in het hart van hun gevoel geraakt worden.
Dat niet alleen deze foto’s verdwijnen…maar dit onaanvaardbare leed!
#boycottchina

Tags: , , , , , ,

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *