Female Vision

Is je lover linkshandig? Dan ben je echt een mazzelaar!

Is jouw lief linkshandig? Wees daar dan zuinig op want er kleven een hoop voordelen aan linkshandige lovers! En het zijn niet de meest lullige voordelen waar een linkshandige lover mee gezegend is. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet:

JE LOVER HEEFT EEN TORENHOOG IQ

Wat een feest, de kans dat je lover een echte slimmerik is is aanzienlijk. Er zijn namelijk significant meer linkshandigen dan rechtshandigen met een IQ van meer dan 140.

JE LINKSHANDIGE MAN IS ZELDZAAM

Linkshandige zijn in de minderheid en niet te zuinig ook.  Je vent is daarom zeldzaam en dus heb je een unieke catch. Van de gehele wereldbevolking is maar 10 tot 15 procent linkshandig.

HIJ IS CREATIEVER

Als je lover een linkspoot is dan is hij soweiso een stuk creatiever dan de meeste rechtshandige mannen. Dit komt omdat klinkshandigen vooral gebruik maken van hun rechterhersenhelft. Deze helft zorgen voor verbeelding, emoties en creativiteit. En dames, een beetje creatieve lover is toch een zegen. Behalve dat hij met de meest leuke dates op de proppen komt, de lekkerste gerechten in de keuken weet te creëren  is hij ook nog een ware romanticus vol liefdevolle acties in bed.

HIJ IS EEN PRO IN MULTITASKEN

Doordat hij linkshandig is, worden zijn hersenen gedwongen om sneller en anders na te denken. Dat maakt de communicatie tussen zijn linker- en rechterhersenhelft sneller dan bij rechtshandigen. Dat zorgt ervoor dat hij kan multitasken.

JE HEBT EEN BETER SEKSLEVEN

Dan als laatste maar zeker niet onbelangrijk pluspunt. De linkshandige lover is gewoon beter in bed. Linkshandigen hebben een beter ritmegevoel en je weet wat ze zeggen over mannen met goed gevoel voor ritme…exact die kunnen goed dansen (lees seksen). Dat in combinatie met hun creativiteit is heaven.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *