Hippe tip, een sperma-smoothie! Deze fitness-blogger drinkt ze iedere dag!

Mannen schreeuwen het al jaren en nu is er een fitness-blogger die het er volledig mee eens is… Sperma is super gezond!

Dat de boys dit roepen, ja die snap ik wel. Dat is natuurlijk puur uit eigenbelang maar deze dame doet de witte klodders gewoon vrijwillig in haar smoothie.

De 29-jarige fitness-blogger Tracy Kiss uit het Verenigd Koninkrijk drinkt namelijk elke dag een SPERMA-SMOOTHIE. Dit doet ze om haar fitte lichaam te behouden. Tracy doet behalve de portie kwak ook superfoods als zaadjes, fruit en amandelmelk in haar dagelijkse drankje.

Het bizarre van alles is dat naast fitness-blogger en personal trainer deze dame ook nog voedingsadviseur is.

Tracy vertelt dat haar ongebruikelijke gewoonte ervoor zorgt dat ze minder vatbaar is voor griepjes, ze er meer energie door krijgt en dat het haar gelukkig maakt. 

Volgens Tracy moeten mensen er niet zo huiverig voor zijn. Je stopt tenslotte tijdens de seks je tong ook in allerlei gaten en holen bij je partner. Daar komen er ook lichaamsappen vrij en in je mond terecht…Toch een tikkie anders Tracy!

Mocht je je afvragen hoe Tracy aan haar portie zaad komt (het heeft de supermarkt nog niet veroverd), een vriend van haar brengt zijn aftreksel elke dag in een klein kuipje naar haar toe. Dat is nog eens een gulle vriend! 

Overigens smeert ze het goedje ook op haar gezicht, goed voor een rimpelloos huidje… dan maar kreukels in mijn gezicht!

Tracy met haar smoothie 🙂

 

Female Vision

Foto’s Instagram Tracy Kiss

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *