Female Vision

Grijp mij vooral WEL bij mijn tieten!

En nee, ik zit niet verlegen om mega indrukwekkend #metoo verhaal! Geloof me ik heb wel wat namen te noemen. Maar aangezien mijn ‘grootste’ viespeuk geen bekende Nederlander is en zo’n beetje alles met een hartslag met vastgreep is het ook niet echt de moeite waard om te twitteren. De frequentie waarmee hij illegaal vies freubelde zou hem zelfs een trending topic positie opleveren.

Ik hoorde vanmorgen echter een beetje een verontrustend bericht. Hoe interessant ik mijn ‘jongens’ (lees tieten) tot nu toe ook waande, kennelijk kan de angst om ze even stevig vast te pakken, nu mijn leven kosten.
 
Mocht mijn hartje er namelijk zomaar mee stoppen, en stort ik per toeval op straat ter aarde dan is de kans dat men mij probeert te redden een stuk kleiner dan wanneer ik een jongetje was geweest.
 
Onderzoek heeft uitgewezen dat men op straat minder snel een vrouw geanimeerd uit angst haar borsten aan te raken!!!
 
WTF…maar mensen, even serieus. 
Mocht ik onverhoopt ooit neerdonderen (niet vanwege gruwelijk drankmisbruik maar door een hartstilstand) dan bij deze mijn volledige toestemming om mijn ‘jongens’ op welke wijze dan ook vast te pakken, aan te raken of wat dan ook! Als je daar me dan ook wel meteen even reanimeerd, ik bedoel je bent er dan toch, wel zo aardig.
 
Hou er wel rekening mee dat na een bepaalde leeftijd (lees 18 jaar) de ‘jongens’ getergd door dat nare fenomeen zwaartekracht, niet meer parmantig overeind staan maar braaf opzij hangen en dus feitelijk ruimte maken voor hartmassage.
Zo’n zijn ze, die ‘jongens’ van mij:-)

Tags: , , ,

Reacties (2)

  • Ik hoorde het inderdaad vanmorgen op het journaal… het is toch van de zotte dat er nu ineens een probleem van wordt gemaakt, maar als ik rustig in de kroeg van mijn wijntje sta te genieten en mij op het sociale vlak probeer te onderhouden met wat leuke en lieve mensen, dan wordt er geen rekening meegehouden dat mijn borsten in de weg zitten als er een drankje wordt besteld. Of willen de heren nu beweren er moeite mee te hebben dat “per ongeluk” geschuurd wordt tegen mijn bloes en er ineens een knijpreflex ontstaat als er één van mijn billen zijn hand raakt?
    Weet je dat er überhaupt over nagedacht wordt is toch al the limit…. Er ligt iemand dood te gaan…. Vreemde wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *