Female Vision

Gezocht: Pistolen Paultje 2.0!

Het lijkt met de dag erger te worden, misselijkmakende berichten vol onacceptabel en weerzinwekkend dierenleed. Vol ongeloof en walging lees je zieke shit zoals:” Man vermoord eend met stoeptegel” en gisteren zelfs het bericht dat een of andere hufter dronken rond rijdt terwijl hij zijn hond over de weg sleept. 

Ooit heb ik op Discovery een documentaire gezien waarbij onderzoek werd gedaan naar deze  zieke geesten die met een angstaanjagend gemak dieren kunnen martelen. De uitkomst was weinig verrassend want wat blijkt, ben je in staat om dieren opzettelijk te tergen en te kwellen dan is de kans dat je mensen hetzelfde wenst aan te doen bijzonder groot. ‘Gewetenloos’ en ‘levensgevaar’ waren een aantal eigenschappen van dit soort hufters.
Tja en met deze wetenschap maak ik me ernstig zorgen om alle ellende die de laatste tijd dieren wordt aangedaan. Dat strafrecht deze waanzinnig laffe acties nog niet voldoende hard aanpakt is een feit. Een dier is kennelijk aanzienlijk minder belangrijk…onbegrijpelijk.
Vroeger hadden we topcrimineel Pistolen Paultje. Allerminst de ideale schoonzoon en waarschijnlijk Ook niet de ideale kerel om zaken mee te doen laat staan hem over de zeik te helpen maar hij had wel 1 geweldige eigenschap. Dierenleed dat trok Pistolen Paultje niet en wanneer hij daar iets over hoorde loofde hij een forse beloning uit. Ook daarbij de mededeling dat ze de dader van het dierenleed bij hem moesten afleveren en niet bij de politie. Pistolen Paultje maakte dan op ludieke wijze korte metten met deze hufters. Alleen al het idee dat je mogelijk bij hem in een kamertje zou gaan belanden was waarschijnlijk voor vele een hele goede reden om onschuldige dieren met rust te laten.
Helaas is Pistolen Paultje overleden en daarmee is er een hele belangrijke vacature vrij gekomen! Wel wisselende tijden maar erg veel sociale eigenschappen heb je niet nodig. Mocht het geld voor beloningen nou een dealbreaker zijn ben ik best bereidt om daar een crowdfunding voor beginnen…daar willen veel mensen best wel wat geld aan doneren.

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *