Female Vision

Getuigen gezocht van walgelijke daad! Lafaards plakken vuurwerk aan paard en steken dit af!

Even heerlijk op vakantie, genieten van de sneeuw. Dat was het plan van Chiara Curcuruto uit Eindhoven. Tot dat ze werd gebeld met een mededeling die haar wereld even op zijn kop zette.Iemand had opzettelijk met tape vuurwerk op de hals van haar geliefde paard geplakt en dit daarna afgestoken. Onbegrijpelijk dat iemand in staat is om zon laffe misselijkmakende daad te plegen. Haar vakantie is direct overschaduwt door dit verschrikkelijke nieuws.

Haar geliefde paard Eros stond met deken op in een wat gelegen is nabij een stukje land waar de paarden overdag opkunnen. Vanwege de kou had Eros zelfs een extra halsdeken om. Omdat Chiara op vakantie was had ze de verzorging van Eros overgelaten aan een vriendin en haar ouders. Deze vriendin ging afgelopen zondagochtend naar Eros Toe en meteen viel haar op dat de halsdeken niet meer om de hals zat en dat Eros erg angstig was. Toen ze dichterbij kwam zag ze het afgestoken vuurwerk met tape nog in zijn hals geplakt zitten.

Het vuurwerk heeft gelukkig Eros niet ernstig fysiek verwond. Wel zitten er schroeiplekken in zijn hals daar waar het vuurwerk is ontplof. Dat het een behoorlijke knal moet zijn geweest bewijst het tape wat door de ontploffing in tweeën is gescheurd.

Chiara laat vanaf haar vakantie weten dat Eros na deze laffe aanval nog steeds erg bang en gestrest is, het arme dier weigert zelfs te eten. Omdat ze geen idee heeft wie deze laffe daad heeft gepleegd looft Chiara een beloning uit aan degene die de gouden tip geeft die leidt tot de oplossing van deze daad.

Nee ze is niet rijk maar wel begrijpelijk gigantisch boos en verschrikkelijk bang voor wat er in de toekomst nog kan gebeuren. Het feit dat iemand weer haar paard iets zou kunnen aandoen is ondragelijk voor Chiara, we helpen haar graag met haar zoektocht naar de daders.

Mensen die in staat zijn tot het plegen van zo’n daad mogen ook wel de nodige bekendheid en aandacht krijgen.

Dus bij roepen we op aan iedereen die ook die iets heeft gezien om dit te melden aan onze redactie of direct aan Chiara.

Haar paard Eros stond in een landje in de omgeving van het Wasvenpad te Eindhoven. Door omstanders is gezien dat er in de omgeving van het weiland op zaterdagavond nog jeugd rondhing.

Alle info is welkom!!

 

Het vuurwerk:

Female Vision

 

Eros:

Female Vision

 

Tags: , , , , ,

Reacties (2)

  • Dit is een enorm laffe maar ook mensonwaardige daad waarbij men zich kan afvragen wat die persoon toch moet bezielen en hoe het komt dat die met zulk een frustratie en dierenhaat zit.

    Hopelijk zal men die dader kunnen vinden en berechten en zal hij een noodzakelijke werkstraf krijgen waarbij hij tot besef kan komen wat dierenleed is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *