Female Vision

Extreme zelfbevrediging zorgt jaarlijks voor tientallen doden!

Per jaar sterven er maar liefst ongeveer 100 Duitse mannen op zoek naar het ultieme orgasme. Dat is de uitkomst van een nieuw onderzoek gedaan door de Duitse arts Harald Voss. De forensisch onderzoeker verklaart dat deze mannen sterven door extreme zelfbevrediging.  Het meerendeel van sterfgevallen valt toe te schrijven aan zuurstoftekort.

Dokter Voss waarschuwt vooral voor alle te heftige pogingen om een fysiek hoogtepunt te bereiken. Hij noemt daar een bizar voorbeeld waarbij een man uit Hamburg, een plastic zak over zijn hoofd trok en zichzelf bevredigde voor de kachel. Even later werd de man levenloos aangetroffen met plakjes kaas verspreid over zijn lichaam en een panty over zijn bovenlijf. Voor de rest was hij gekleed in een duikersoutfit en een regenjas…wtf!
Het jezelf ten tijde van het orgasme ‘verstikken’ wordt ook ’auto-erotische verstikking’ genaamd. Het komt veel meer bij mannen voor dan bij vrouwen al kan het ook vrouwen treffen. Waarschijnlijk ligt het officiële dodental door auto-erotische nog hoger maar zorgt een schaamtegevoel bij de nabestaanden ervoor dat ze een andere doodsoorzaak opgeven.

Tags: , , , ,

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *