Eenderde van alle mannen loopt in een kapotte en versleten onderbroek!

Tja boys, dit is toch best wel erg verontrustend nieuws! Ruim eenderde van de mannen loopt dus gewoon doodleuk rond in een onderbroek vol gaten. 

Maar liefst 37 % van alle mannen loopt volgens hun schatje in een kapotte pendek. En dan is er ook nog eens 38 % van alle boys, die totaal geen interesse hebben in ondergoed.

Dit is allemaal uit een onderzoek gekomen wat is gedaan door textielgigant Zeeman. Ze hebben in vier landen onderzoek gedaan en hierbij werden 1225 vrouwen ondervraagd. De redenen waarom mannen met een kapotte onderbroek blijven doorlopen verschilt. Ongeveer 38 % heeft geen interesse in hun ondergoed, 29 % vindt zijn oude onderbroek zo lekker zitten, 33% heeft geen zin er tijd in te stoppen, 19 % ziet niet eens dat de gaten erin vallen en 12 % kan geen afscheid nemen van zijn vertrouwde onderbroek. 

Slimme actie van Zeeman want daar kan je een knappe boxershort of guitige slip kopen voor bar weinig centjes. Please mannen… gooi die oude versleten onderbroek aub weg en dames, de kadootip voor Valentijnsdag… een mooie onderbroek van de Zeeman!

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *