Female Vision

Dikke ruzie tussen Alex en Rosanna van Temptation Island!

Iedereen die Temptation Island volgt weet dat Rosanna en verleider Alex het héél gezellig hebben gehad op het tropische eiland. Die liefde is inmiddels veranderd in een dikke online moddergooi sessie.

Binkie Alex plaatste een filmpje op Instagram die duidelijk in het verkeerde keelgat is geschoten bij Rosanna. Hij deelde een uitdagende montage die duidelijk gericht is aan Niels, daar zegt Alex onder meer “dat hij vieze dingen zou doen met zijn meisje”. Maar daar voegde hij er wel aan toen dat hij Niels en Rosanna oprecht al het geluk van de wereld in hun relatie gunt. “Ik wil ze veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.” Wel liet hij vallen dat hij niet begrijpt dat mensen zich opgeven voor een programma met de naam ‘Temptation Island’. Hijzelf zou als koppel “liever lekker samen op vakantie gaan.” Als verleider valt hem niks te verwijten, want hij heeft precies gedaan waar Rosanna en Alex voor gekomen zijn.

Als reactie op dit bericht post Rosanne een boodschap op Facebook. Deze is allerminst ego strelend voor Alex “Ik zal jullie eerlijk vertellen: sommige mensen zijn zo ongelofelijk slecht in bed. Denkend dat ze goed zijn.”

Female Vision

 

Misschien niet zo slim want behoorlijk pissig poste Alex vervolgens screenshots van een chatgesprek tussen hem en Rosanna. Daarin zegt ze onder meer Alex te missen..auch!

Female Vision

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *