Female Vision

Dierenbeul krijgt bezoekje van een aantal brede helden!

Eigen rechter spelen mag niet, dat klopt. Tja, maar soms is het zoooo begrijpelijk wanneer het wel gebeurd. Sterker nog, in sommige gevallen wil je de zelfverkozen ‘rechter’ niets minder dan een staande ovatie en een heleboel lintjes geven.

En dat is exact het gevoel wat ik heb voor de helden van Bouncers Against Animal Abuse.
Op hun Facebook site tonen ze een verschrikkelijk filmpje. Daarop is te zien hoe een man zijn doodzieke hond, die is uit ellende op straat is ingestort, meters over de straat sleurt. Een buurvrouw, hevig aangedaan door het verschrikkelijke aangezicht van het arme doodzieke dier, schreeuwt huilend en wanhopig naar de eigenaar. Ze roept dat hij het dier niet over de straat moet sleuren, dat hij de hond moet optillen en huilt dat het echt te verschrikkelijk is, ze heeft gelijk!
De hufter die de hond zonder blikken of blozen over straat sleurde lijkt niet onder de indruk. Hij probeert na de wanhopige woorden van de vrouw de hond aan zijn nekvel op te tillen.
Dan stopt het filmpje en alles in je hoopt dan dat het arme dier geredt wordt door de omstanders.
Dan komen de helden van Bouncers Against Animal Abuse in actie.
Na aanleiding van het filmpje hebben deze mannen de zieke klootzak even een bezoekje gebracht.
Op vrij nette maar uiterst duidelijke wijze maken ze de dierenbeul even haarfijn duidelijk dat hij beter NOOIT meer een dier kan nemen. Zelf een vlieg is geen optie. De hufter is een stuk minder dapper tegen de brede boys die hem deze boodschap komen brengen.
Heerlijk!!!! Ze doen wat ik een stuk minder beheerst en netjes zou doen, top!
Dus mannen van Bouncers Against Animal Abuse…een diepe buiging en een dikke gedurende staande ovatie namens mij en de rest van Nederland!

Tags: , ,

Reacties (19)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *