Female Vision

Deze dame stuurde haar internet date 65.000 berichtjes!

Dat is nou niet bepaald een straf toch mannen…als deze dame enthousiast haar amoureuze gevoelens voor je uit?!? Think again!

Deze 31-jarige Amerikaanse vrouw draaft namelijk wel een beetje door wanneer ze haar pijlen op je heeft gericht. Politie heeft haar gearresteerd nadat ze haar date maar liest 65.000 berichtjes had gestuurd. Ja inderdaad dat zijn er een heleboel! Leuk detail, ze had hem slechts één keer gezien! Ze had hem via een datingsite had leren kennen en raakte volledig geobsedeerd door hem.

Volgens Jacqueline Ades was het liefde op het eerste gezicht. Of haar date er ook zo over denkt is onbekend maar na het ontvangen van zo’n 500 berichtjes per dag werd hij wel een beetje bang van haar. Op een gegeven moment begon hij zelfs te vrezen voor zijn leven. Niet zo vreemd want ze bedreigde de man in haar berichtjes met de dood. „Waag het niet om me te verlaten… dan vermoord ik je. Ik wil geen moordenaar zijn”, stond in een van de berichtjes. Een ander sms’je: „Oh, wat zal ik doen met je bloed? Ik wil erin liggen.”

Maar het bleef niet bij berichtjes want in april werd ze bij zijn woning gezien. De man plaatste daarna slim camera’s en toen hij haar bij zijn woning zag belde hij de politie. Eenmaal bij de woning troffen ze de stalkster in het bad van de man aan. Ze werd gearresteerd en aangeklaagd voor huisvredebreuk, maar weer vrijgelaten.

Afgelopen week werd ze gezien bij zijn werk, waar ze aangaf zijn echtgenote te zijn. De vrouw werd opnieuw gearresteerd. Tegen de politie vertelde ze dat ze hem geen pijn wilde doen, maar juist hield van haar ’soulmate’. Ze was enkel bang dat hij haar zou verlaten.

Foto Instagram: magicaldelight

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *